EdrawSoft Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióAkár 50% kedvezmény április végéig09 Lehet
KuponEDRAWSOFT promo code: 30% kedvezmény minden tételek07 november
Kupon50% kedvezmény Minden Engedély Tervek Edraw Max01 augusztus

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Az EdrawSoft áttekintése

A webhely olyan programot kínál, amelyet a legkevésbé képzett szakemberek is könnyen használhatnak, hogy prezentációkat készítsenek a legkülönfélébbek között. A felület közvetlen, és megadja az összes szükséges eszközt, minden gomb elérhető. Így sok műveletet elvégezhet anélkül, hogy magyarázó videókat keresne, többek között: átméretezés, elforgatás, csoportosítás, rendezés, összehangolás és még az elkészült projektek elosztása is. Az alkalmazás támogatást nyújt különféle típusú digitális formátumokhoz is, amelyek lehetővé teszik, hogy különféle célokra használja őket. Ha úgy érzi, hogy nincs inspirációja, vagy nem tudja, melyik modell felel meg a bemutatásának, a szoftver ismét segít. Ezúttal előre meghatározott prezentációs stílusokkal, az esemény igényei szerint.

Hasznos információk az EdrawSoft-ról

A webhely számos integrált szervezeti programot kínál, amelyek többféle üzleti, költségvetési és igényi kielégítésre alkalmasak. Ide tartoznak az EdrawMax, a MindMaster, az Infographics, az OrgCharting, az EdrawProject és az Office Component. A fő iparágak és területek, ahol ezeket a programokat lehet a leghatékonyabban használni, az irodai hatékonyság, a projektmenedzsment, a grafikai tervezés, az oktatás,
speciális iparágak és mérnöki munka.

Az EdrawSoft termékek megvásárlásával előnyeit élvezheti a telepítéshez nyújtott segítség és a dedikált szolgáltatás. A programot online vásárolják meg, ezért nem kell sokáig várnia a kézbesítést. A szoftver telepítésre lesz elérhető, amint a fizetés megerősítésre kerül.

Az elfogadott fizetési módokat kizárólag online módon, a Visa, a MasterCard, az American Express, a Discover, valamint a PayPal és az átutalás bankkártyáján keresztül terhelik bankkártyák vagy hitelkártyák útján.

Információ az EdrawSoft kuponkód használatáról

Bármely EdrawSoft kuponkód számára előnye van egy speciális beírható szóközzel. Ez a megrendelés végén bemutatott párbeszédpanel bal oldalán található. Csak annyit kell tennie, hogy lemásolja a kuponkódot a rendeltetési helyről, és csatolja ide. Ezt követően, ha a kód érvényes, akkor megjelenik a végső ár, miután alkalmazta a kedvezményt.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek