CyberLink Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióTeljesítmény Igazgató 365 csak 51.99 Eur09 Lehet
promócióRendező Suite 365 csak 96.99 Eur02 Lehet
KuponCyberLink Kupon 20% kedvezmény bármely szoftver28 december
Kupon20% CYBERLINK kupon a teljes bolt!20 november

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Cyberlink áttekintés

A platform professzionális fotó-videó szerkesztési, feldolgozási és megjelenítési szolgáltatásokat kínál a bemutató rendszerben, és nemcsak széles közönség számára. Így egy teljesen felszerelt szolgáltatási csomagot találhat akár személyes használatra, akár cégek számára. Az alkalmazás webhelyén található egy blogoldal, amely bemutatja az összes felhasználható programot, valamint egy oktatóprogram, amely segít jobban elsajátítani az alkalmazásokat.
Ha említettem az alkalmazásokat, jó tudni, hogy a Cyberlinknek van egy mobilalkalmazása is, amely mind az Android, mind az iOS számára elérhető. Így élvezheti ugyanazon hatékony és eredményes programokat, hozzáadott szabadsággal és mobilitással, bárhonnan hozzáférhet a szerkesztési szolgáltatásokhoz.

Hasznos információk a Cyberlink-ről

Az alkalmazás első használatától kezdve észreveszi a multimédiás termékek kiváló minőségét, amelyek felhasználásával elkészíthetők. Ezenkívül a Cyberlink a PCMag, a Techradar és a PCWorld szerint egy termék-tanúsítvánnyal és 2018-as legjobb videószerkesztő programként elismert termék. A szoftver nem igényel sem komplex telepítést, sem CD-k fizikai formátumban történő kézbesítését. Online funkciókkal rendelkező alkalmazásként a termék elérhető lesz az Ön számára, amint a fizetés megerősítésre kerül. Ezenkívül a szokásos csomag megvásárlásával további beruházások nélkül ugyanolyan hozzáférést biztosít a mobil alkalmazás formájában elérhető programokhoz. Ezekhez a csomagokhoz hozzáadódik a műszaki támogatás szolgáltatás.
Ha nem elégedett ezzel a platformon, az online áruház garantálja, hogy a teljes beruházást a vásárlástól számított 30 napon belül visszatéríti. A Cyberlink szolgáltatásokért fizetés online, hitel- vagy bankkártyával, PayPal használatával vagy banki átutalással.

Információ a Cyberlink kuponkód használatáról

Ha rendelkezik Cyberlink kuponkóddal, akkor használhatja azt a fizetési folyamat részeként, ahol a vásárlási ablak bal oldalán található egy speciális hely a kupon bevezetéséhez. Megerősítés után a kupon értékét levonják a termék értékéből, és megtudja a fizetendő végső összeget.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek