CyberLink Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponMegragad 10% kupon kódot CyberLink.com15 Lehet
promócióPromóció CyberLink.com: 40% kedvezmény diák és tanár09 Lehet
KuponHasználja ezt CyberLink.com promóciós kód az 10 mentéséhez%03 február
KuponCyberLink kedvezmény kupon 10% kedvezmény27 február

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a CyberLink árul Magyarországnak

A CyberLink 1996-ban alakult, és egy multimédiás és technológiai platformnak felel meg, ahol bármikor és bárhol létrehozhat, játszhat és csatlakozhat, precíz eszközöket tartalmaz a videók és fényképek szerkesztéséhez, ahol gyors és könnyen kezelhető eredményeket érhet el. Ugyanígy hatékonyan biztosítja az emberek közötti kommunikációt, valamint webkonferenciákat és élő átvitelt a platformok és eszközök között.

A CyberLink arcfelismerést tartalmaz, és a világ legjobbjai közé tartozik, a legjobb innovációt és a legjobb biztonságot nyújtva, hírnevet biztosítva az iparágban. Meg kell jegyezni, hogy egy multimédia lejátszót kínál, ahol fényképek, videók és zenék egész gyűjteményét rendezi és reprodukálja, és a legjobb az egészben az, hogy ezt megteheti számítógépéről, laptopjáról, valamint TV-jén és mobiltelefonján. , bárhová magával viheti gyűjteményét, és megoszthatja szeretteivel.

Hogyan vásárolja meg a terméket a CyberLink Magyarországnál?

Az első dolog, amit meg kell tennie, hogy legyen egy regisztrált fiókja, ahol az adatai biztonságban vannak, különösen vásárláskor, miután regisztrált, kiválasztja és kosárba helyezi, majd ezt követően megjelenik a termékük adatai, majd kattintson a dobozra , majd a folyamat befejeztével válassza ki a fizetési módot, a megrendelésről visszaigazoló e-mailt kap a vásárlás minden részletével.

Milyen kedvezményeket kínál a CyberLink Magyarország?

A platform havonta változó nagyszerű ajánlatokat kínál, ahol egyes termékeket 25% és 30% kedvezménnyel vásárolhat meg, ezt a kínált feltételeknek megfelelően, valamint vannak olyan ajánlatok diákoknak és tanároknak, ahol akár 40% kedvezményt is megtakaríthat. .

Fizetési módok a CyberLink Magyarországnál

A CyberLink oldalon fizethet Visa, MasterCard / Eurocard, American Express hitelkártyákkal, PayPal számláján keresztül pedig ez egy gyors és egyszerű online rendszer, mivel minden tranzakció védett.
  
Mennyi ideig kapok kézhez a CyberLinktől vásárolt szoftverterméket?

A fizetés feldolgozása után kap egy e-mailt, amelyben egy linket fog kapni, amely egy oldalra irányítja, ahol letöltheti és elmentheti a szoftvert, majd kövesse az utasításokat a telepítés folytatásához.

A kuponok jelenleg a CyberLink Hungary oldalon érhetők el

Jelenleg nem elérhető kuponok, csak az oldalán elérhető kedvezményeket, illetve az általa kínált versenyeket veheti igénybe.

 • 18%-os promóciós kód minden szoftvertermékhez
 • 7,5 USD kedvezménykód 50 USD feletti vásárlás esetén
 • Takarítson meg 20%-ot a PhotoDirector 8 Ultra esetében
 • 30% kedvezmény kupon bármire
 • 30% kedvezmény a promóciós kódból
 • További 10% kedvezmény promóciós kóddal

CyberLink Magyarország Ügyfélszolgálat

A CyberLink ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvételt kétféleképpen teheti meg, először e-mail küldésével, ehhez regisztrált fiókkal kell rendelkeznie, másik lehetőség egy űrlap, amely az oldalán megadja, hogy egy sor adatot kell kitöltenie. és küldje el, mindkét lehetőség közvetlenül az Ön oldalán található, és attól függően változhat, hogy mire van szüksége. Egy másik módszer lehet, ha e-mailt küld a customercare@nexway.com címre

A CyberLink kupon magyarországi felhasználásának előnyei

A technológia szerelmeseinek előnyt jelent a kupon beszerzése, hiszen a vártnál több terméket vásárolhat videói és fényképei szerkesztéséhez, valamint lemezfelvételekhez.

Visszaküldhetek egy kupont a CyberLinktől vásárolt szoftvertermékhez?

Az előfizetés eltávolításához vagy lemondásához lépjen a vezérlőpult menüjébe, kattintson a programok eltávolítása elemre, válassza ki a kívántat, majd teljesen el kell távolítania a terméket.

Exkluzív kupon új vásárlóknak Magyarországon

A hírlevélre való feliratkozással új ügyfeleknek 10% kedvezményt biztosító CyberLink kupon érhető el. Ez az új vásárlói kupon csak egyszer használható fel, csak az első rendelésnél!

CyberLink Magyarország a közösségi oldalakon

Jelenleg nem rendelkezik kuponokkal, de promóciókat és versenyeket vehet igénybe, ahol nyerhet.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

A CyberLink által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

A CyberLink számos kedvezményes lehetőséget kínál szolgáltatásaiban, maximum 30%-os kedvezményt, a diákoknak pedig 40%-os speciális kedvezményt ad.

CyberLink Magyarország kupon hírlevél feliratkozáshoz

A feliratkozással értesítéseket és hírleveleket, valamint tetszés szerinti frissítéseket kaphat, a kedvezményeken, promóciókon és versenyeken kívül, amelyeket ez kínál felhasználóinak. A hírlevélre való feliratkozással új ügyfeleknek 10% kedvezményt biztosító CyberLink kupon érhető el.

Hasonló üzletek a CyberLink-hoz

Ha nem az, amit a CyberLink-on keres, keressen fel hasonló üzleteket, ahol összehasonlíthatja az árakat és a szolgáltatásokat, ezek az üzletek: depositphotos.com, VIMEO.com, MOVAVI.com
                                                          

CyberLink Magyarország Kuponok BLACK FRIDAY-re

November utolsó péntekén kerül sor a nemzetközi Black Friday eseményre, amelyre a CyberLink egy sor kedvezménnyel és kuponnal érkezik, akár 30%-os kedvezményértékkel.

Kupon a CyberLink Magyarország számára 11.11

11.11 újraaktiválja a legfontosabb CyberLink kupont, vagyis azt a 30%-os kupont, amellyel kedvezményt kap az oldalon elérhető bármely szoftverre.

CyberLink Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A Cyber ​​​​Monday újraaktiválja a CyberLink kupont, 30% kedvezménnyel mindenre! A 10%-os kedvezménykuponok és promóciós ajánlatok is maximális kedvezményt hoznak ebben a hónapban.
 

CyberLink Magyarország Kuponok karácsonyra

Karácsony közeledtével ismét aktívak az akciós ajánlatok: a 10%-os és 20%-os kuponok, valamint az akár 50%-os akciós ajánlatok csak a téli ünnepekre érvényesek.

CyberLink mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A CyberLink oldalon sokféle mobilalkalmazás található, amelyek iPhone-ra és Androidra is elérhetők, ezek között említhető a PowerDirector, PhotoDirector, ActionDirector, Power Media Player, Remote PowerDV.

Híres márkák a CyberLink áruházban

A CyberLink-ban nincsenek híres márkák, mivel az általa nyújtott termékszolgáltatások megfelelnek a CyberLink által készített szoftvereknek.

 

Hová írjam a kedvezménykupont a CyberLink oldalon?

A CyberLink-ban kedvezményes kupon megszerzésekor a végső fizetés előtt le kell váltania, és ehhez kattintson egy gombra, amely megmutatja azt a mezőt, ahová be kell helyeznie a felhasználni kívánt kupon kódját.

Fizethetek a CyberLink oldalon PayPal segítségével?

A CyberLink-on fizetési módjaik között a PayPal fiókon keresztül fogadnak fizetést, gyorsan és egyszerűen, hiszen a megvásárolni kívánt termék kiválasztásakor már csak a vásárláshoz kell menni, és megnyílik egy új ablak, ahol rá kell kattintani. a PayPal fizetési mód.

A CyberLink kínál ingyenes letöltéseket?

A CyberLink oldalon ingyenes letöltéseket találhat mobilalkalmazásaiból, vagy ha úgy tetszik digitális platformjáról.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 április 2024

Különleges kuponok és akciók a CyberLink Magyarországnál

Az alábbi listában összefoglalja a CyberLink elektronikai áruház legújabb akciós ajánlatait és kedvezményes kuponjait. Ezen kuponok egy része még ma is elérhető lehet, ezért javasoljuk, hogy alaposan tanulmányozzon és keressen oldalunkon.

 • 18%-os promóciós kód minden szoftvertermékhez
 • 7,5 USD kedvezménykód 50 USD feletti vásárlás esetén
 • Takarítson meg 20%-ot a PhotoDirector 8 Ultra esetében
 • 30% kedvezmény kupon bármire
 • 30% kedvezmény a promóciós kódból
 • További 10% kedvezmény promóciós kóddal

Egyéb hasonló üzletek