IObit Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponMost 20% kedvezmény a IOBIT kosárba09 április
KuponIObit kupon a kiválasztott elem: akár 80% kedvezmény25 szeptember

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

IObit Felülvizsgálat

Ez a szolgáltatás optimalizáló alkalmazásokkal rendelkezik számítógépek, PC-k, táblagépek és telefonok számára, mind Windows, mind iOS rendszert használva. Az optimalizáló eszközök mellett olyan programokat is beszerezhet, amelyek megtisztítják az eszközt, megszabadulva a fájloktól és elemektől, amelyek szükségtelenül betöltik a memóriát, lelassítja az eszközt, és megnehezíti a felhasználási folyamatot. Megvásárolhatja a legjobb biztonsági rendszerek közül néhányat, mind a különböző vírusok elleni védelem, mind az internetes böngészés és az online fizetések teljes védelme érdekében. A jó hír az, hogy az alkalmazás ingyenesen letölthető, így ötletet kaphat arról, hogy a termék megfelelő-e az Ön és a készülék számára. Az ingyenes verzió azonban számos korlátozást ró, ezért javasoljuk a teljes csomag megvásárlását a legjobb megoldások előnyeinek kihasználása érdekében.

Hasznos információk az IObit-ről

Az Iobit nem igényli a telepítést fizikai adathordozóra (például CD-re vagy meghajtóra), ezért nincs szükség bizonyos termékek szállítására. A fizetési visszaigazolást követően a megvásárolt termékek azonnal elérhetők lesznek, e-mailben vagy az alkalmazáson belüli ügyfélszámlán keresztül. A terméket a vásárlástól számított 60 napon belül lehet visszatéríteni, kitöltve egy visszatérítési űrlapot, amely tartalmazza a termékkódot és a visszatérés okát. Ezeknek a digitális termékeknek a fizetése kizárólag online módon történik, az elfogadott fizetési módok a Visa, MasterCard, American Express és Discover hitelkártyák vagy bankkártyák. Fizethet PayPal számlán és banki átutalással is.

Információ az IObit kuponkód használatáról

A megrendelés kitöltése oldalon található, ahol kiválaszthatja a fizetési módot, a kiegészítő letöltési biztosítást és a termék fizikai másolatának megszerzésének lehetőségét, egy speciális részt az Iobit kuponkód megadására. Az érvényesítés után értesítést kapunk a megrendelés végleges áráról.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek