Udemy Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióUDEMY.com kupon: akár 50% kedvezmény tanfolyamok07 november
KuponUDEMY.com 10% kedvezmény kód07 november
KuponPromóciós kód itt: UDEMY.com: 10% kedvezmény21 november
Kupon85% UDEMY promóciós kód a legjobb tanfolyamokhoz22 december

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Mit árul az Udemy Magyarországnak

Az Udemy egy online tanulási platform; Ez a platform olyan professzionális vagy fiatal felnőtteknek szól, akik szeretnének tanulni az általa kínált bármely területről. Speciális szakemberek szállítják a tartalmat; Több mint 100 online kurzussal rendelkeznek több mint 50 különböző nyelven, és az aktuális témák széles skálájával az egyik dolog, amit ez a platform kínál, az az, hogy élethosszig tartó hozzáférést biztosít a kurzusokhoz a webhelyen és az alkalmazásban. lehetővé teszi, hogy a saját tempójában haladjon a tanulásra fordítani kívánt idő szerint.

Az Udemy egy vezető, professzionális tanulásra szakosodott, globális üzlet, lehetővé teszik, hogy a világ minden tájáról érkező hallgatókat összekapcsolja az egyes területeken szakosodott tanárokkal, így bárki elérheti céljait és megvalósíthatja álmait, függetlenül attól, hogy a világ melyik pontján tartózkodik. megtalálni. Az Udemy által kínált néhány kurzus és karrier a következők: fejlesztés, üzlet, pénzügy és számvitel, informatika és szoftver, termelékenység az irodában, személyes fejlődés, tervezés, marketing, életstílus, fotózás, egészség és fitnesz, zene.

Az Udemy mindenféle szervezetnek segít felkészülni a folyamatosan változó munka jövőjére, válogatott kurzusgyűjteménye cégek, kormányok és non-profit szervezetek számára kínál lehetőséget belső szaktudásuk fejlesztésére és a fejlesztési igények kielégítésére.

Hogyan szállítja ki az Udemy a megrendeléseket

Mivel 100%-ban digitális platform, minden Udemy kurzus elérhető online, a platformon belül, vagy e-mailben is elérhető.

Milyen kedvezményeket kínál az Udemy Magyarország?

Jelenleg az Udemy egy kihagyhatatlan ajánlattal rendelkezik új hallgatói számára, amely a mielőbbi regisztrációról szól, hogy egyenként 10,99 USD-tól kurzusokat kaphasson, ez csak az új felhasználók számára szól, akik regisztrálni szeretnének.

Fizetési módok az Udemy Magyarországnál

Jelenleg az Udemy számos különböző fizetési módot támogat, amelyek az Ön országától függenek. Ahhoz, hogy megtudja, milyen fizetési módokat használhat, kövesse az alábbi lépéseket: először meg kell találnia azt a tanfolyamot, amelyre jelentkezni szeretne, miután megtalálja a kurzus kezdőlapján a Vásárlás most gombra kattintva; Ez átirányítja Önt a Fizetési oldalra, amely megmutatja az Ön rendelkezésére álló különböző fizetési módokat, amelyek lehetnek nemzetközi hitel- és betéti kártyák, banki átutalások, Apple App Store-on és Google Playen keresztül történő fizetések vagy elektronikus fizetés PayPal-lal.
  
 

Mennyi ideig tart a kurzus beszerzése erről a platformról?
  

Az Udemy webhelyen a fizetés megtörténte után engedélyt ad a kurzus egy platformon keresztüli megtekintésére.

A kuponok jelenleg az Udemy Hungary oldalon érhetők el

Jelenleg csak az összes tanfolyamukra kaphat jelentős kedvezményt.

 • A tanfolyam kuponkódja 11,99 dollártól
 • Udemy kupon tanfolyamokhoz mindössze 13,99 dollártól
 • Akár 75% kedvezmény az Udemy tanfolyamokra
 • VISA kártyás valós fizetés esetén 25% kedvezmény
 • Regisztráljon most, és vegyen részt az órákon mindössze 11,99 dollárért
 • Végső Google ADS képzési tanfolyam mindössze 12,99 dollárért
 • Udemy kupon akár 88% kedvezménnyel

Az Udemy Magyarország Ügyfélszolgálata

Az Udemy ügyfélszolgálatával kapcsolatba léphet a bizdev@Udemy e-mail címen, de ezt online chaten keresztül is megteheti.

Udemy kupon használatának előnyei Magyarországon

A kedvezményes kuponok beszerzése az Udemy webhelyen jelentős kiválóságnak számít, mivel több érdekes kurzust szerezhet, ha többet vásárol, mint amennyit elképzel, miközben kevesebbet költ, mint gondolta, így különleges érdeklődésre számot tartó tudást formál.

Hogyan küldhetek vissza egy Udemy oldalra rendelt terméket?

Ha nem az, amit elképzeltél, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított legfeljebb 30 munkanapon belül kérheted a tanfolyam árának visszatérítését, ezt a folyamatot egy meglévő űrlapon kell igényelned az oldalán, ahol ki kell tölteni. egy adatsort, és kövesse az abban megjelenő utasításokat.

Exkluzív kupon új vásárlóknak Magyarországon

Az új ügyfeleknek lehetőségük van kihasználni azokat a kedvezményeket, amelyeket az Udemy minden tanfolyamán kínál, hiszen jelenleg akár 90%-os kedvezményt is kaphat.

Udemy Magyarország a közösségi oldalakon

Jelenleg nem kínál semmilyen kedvezményt vagy ajánlatot közösségi oldalain, valamint kuponokat, csak a tanfolyamaival kapcsolatos releváns információkat láthatja.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Az Udemy által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

Az Udemy minden kurzusára sokféle kedvezményt kínál, melyek egy részében akár 91%-os kedvezményt is igénybe vehet.

Kupon az Udemy Magyarországról hírlevél feliratkozáshoz

Az Udemy oldalon regisztrálhat, és a legtöbbet hozhatja ki hírleveleik, személyes ajánlásokat tartalmazó e-mailjeikből, valamint exkluzív ajánlatokból és tanulási tippekből.

Az Udemy-hoz hasonló platformok

Vannak hasonló oldalak, amelyeket felkereshet, ahol összehasonlíthatja a kurzusaikat, ezek az oldalak a Tutellis, Coursera, Udacity
                                                          
 

Udemy Magyarország Kuponok BLACK FRIDAY-re

Fekete pénteken az Udemy online kurzusokra vonatkozó kedvezményei elérik a kezdeti ár 88%-át. Ez az év egyik legnagyobb kedvezménye.

Kupon az Udemy Magyarország számára 11.11

11.11-től rendkívül alacsony árai vannak az Udemy tanfolyamoknak. Már csak 11,99 dollártól Udemy kuponnal 11.11

Udemy Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

Használjon CYBER MONDAY kupont az Udemy webhelyről, vagy aktiváljon egy promóciós ajánlatot, és akár 75% kedvezményt is kaphat. Ma az online tanfolyamok ára mindössze 9,99 dollártól kezdődik
 
 

Udemy Magyarország Kuponok karácsonyra

Az Udemy promóciós sorozat idén karácsonykor is folytatódik. Akár 80% kedvezményt kaphat az Udemy karácsonyi promóciós kuponjainak segítségével.

Udemy mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

Az Udemyben élvezheti az iPhone-ra elérhető alkalmazás letöltését az App Store-ból, Androidra pedig a Google Playen keresztül, ahol letöltheti és meghallgathatja a kurzusait.

Milyen tanfolyamot árulnak az Udemy online platformon?

Az Udemy-on számos területen szerezhet releváns kurzusokat, amelyek közül választhat, mint például a személyes fejlesztés, üzlet, pénzügy és számvitel, design, marketing, egészség és fitnesz, zene, rajz, szépség, számítástechnika és szoftver, többek között többet, mint amennyit oldalukra látogatva meg lehet találni.

 

Az Udemy kínál ingyenes letöltéseket?

Az Udemy nem kínál ingyenes letöltéseket a kurzusaihoz, mindegyiknek van értéke, amit élvezhet.

Fizethetek az Udemy oldalon PayPal segítségével?

Az Udemy-on gyorsan és egyszerűen lemondhatja tanfolyamait a PayPal fizetési platformon keresztül, csak a PayPal-ra kell kattintania, ez a fizetési oldalra viszi, majd befejezi a vásárlási folyamatot.

Hová írjam a kedvezménykupont az Udemy-on?

Az Udemy-ban, miután kiválasztotta a megvásárolni kívánt kurzust, a kupont a fizetés előtt alkalmaznia kell, ebben az esetben találja a "Kupon alkalmazása" lehetőséget, amelyben átkerül egy doboz, ahol el kell helyeznie a kupon számát használni.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 Lehet 2024

Akciók és speciális kuponok az Udemy Magyarországnál

Itt vannak az Udemy tanulási platformon közzétett kurzusokhoz kapcsolódó legújabb kuponok és promóciós ajánlatok

 • A tanfolyam kuponkódja 11,99 dollártól
 • Udemy kupon tanfolyamokhoz mindössze 13,99 dollártól
 • Akár 75% kedvezmény az Udemy tanfolyamokra
 • VISA kártyás valós fizetés esetén 25% kedvezmény
 • Regisztráljon most, és vegyen részt az órákon mindössze 11,99 dollárért
 • Végső Google ADS képzési tanfolyam mindössze 12,99 dollárért
 • Udemy kupon akár 88% kedvezménnyel

Egyéb hasonló üzletek