VIMEO Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióVimeo Plusz a 7 dollár / hó08 február
Kupon15% VIMEO Kedvezmény Kupon Éves Előfizetés05 Lehet
Kupon15% KEDVEZMÉNY a Vimeo Plus, PROFI, Üzleti Vagy Prémium Éves Előfizetéssel04 március

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Vimeo Felülvizsgálat

A Vimeo egy online platform, amely azok számára alkalmas, akik a magas színvonalú videotartalmat részesítik előnyben. Ezen a platformon belül rövid és hosszú filmeket, animációkat, informatív videókat, újságírói és sorozati felméréseket lehet megsemmisíteni. A platform ingyenesen használható bárki számára, aki meg akarja nézni a tartalmat, de ha feltölteni szeretne, akkor létre kell hoznia egy alapvető fiókot, amely hetente legfeljebb 500 MB lehet feltölteni. Különböző típusú csomagok léteznek, a igények és a rakomány méretétől függően, de a legtöbbhez biztonsági lehetőségek, statisztikák és ügyfélszolgálat tartozik. A nagylelkűbb csomagok prioritást élvező videókonverziót, valamint további videószerkesztő és -elosztó eszközöket kínálnak.

Hasznos információk a Vimeo-ról

A Vimeo szigorúan digitális szolgáltatási csomagokat vesz igénybe, ezért nem kell fizetni olyan kiegészítő szolgáltatásokért, mint például a szállítás. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a megfelelő csomagot, és a fizetési visszaigazolást követően elérhetővé válik a bejelentkezéshez. Ha nem elégedett a megvásárolt szolgáltatásokkal, akkor 30 nap áll rendelkezésére, amelyben kitölti a beruházás visszatérítésére vonatkozó kérelmet. A fizetés kizárólag online módon történhet, biztonságos fizetési rendszerek útján, hitelkártyával vagy bankkártyával, amelyet a Visa, a MasterCard, a Maestro, az American Express vagy a PayPal számla bocsát ki.

Információ a Vimeo kuponkód használatáról

A Vimeo kuponkódot nagyon egyszerűen és gyorsan be lehet adni a vásárlás oldalának speciális mezőjébe, mielőtt a fizetési módot választja. A bevezetés után automatikusan érvényesül, és a teljes tranzakcióra a kedvezményt alkalmazzák.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek