Vimeo Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponVIMEO promóciós kupon éves előfizetéshez: 10% extra kedvezményt kap06 július
KuponPromóciós kód itt: VIMEO.com: extra 10% kedvezmény éves előfizetés14 június
promócióVegyen 40% - os promóciót a VIMEO.com éves terv06 június
KuponVIMEO promóciós kód Az éves Termék-előfizetésekhez: 15% kedvezmény22 október

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a Vimeo árul Magyarországnak

2004-ben hozták létre, és egy gyors, egyszerű és egyszerű módot keresett arra, hogy megoszthassa videóit szeretteivel, kiváló HD-tartományban. A Vimeo-on megépítik a szükséges eszközöket a videók elkészítéséhez, ugyanúgy, ahogyan itt is együttműködnek a fantáziáddal, hiszen a családtól a vállalkozásig sokféle videót kínálnak, itt segítenek a gyártásban. Több millió alkotó található ezen a platformon.

A Vimeo egy New York-i székhelyű közösségi hálózat, amely egyúttal lehetővé teszi a tárolást is, de ehhez regisztrálni kell és profilt kell létrehozni, legnagyobb mozgása mobil eszközökről érkezik.

A 2008-as online videoplatformként bemutatásra kerül a Vimeo Plus, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 5 GB-ot is feltöltsenek, ezzel együtt korlátozás nélkül készíthetsz albumokat.

Hogyan szerezheti be a Vimeo csomagot?

Különféle csomagokat kínálnak az egyénitől a korlátlanig, amint említettük, a Plus havi 7 USD költséggel, évi 25 GB-os kapacitással, a második lehetőség a Pro terv 20 USD/év költséggel. havi heti 20 GB-os kapacitással, ahol akár 3 együttműködő is lehet, a harmadik lehetőség az Üzleti terv 50 USD áron, és korlátlanul kínál 10 fős kapacitást, végül a Prémium csomag korlátlanul. nézők száma per A költség 75 USD havonta, ezen tervek bármelyikének megszerzéséhez megfelelően regisztrálnia kell.

Milyen kedvezményeket kínál a Vimeo Magyarország?

A Vimeo különféle típusú kedvezményeket kínál magyarországi felhasználóinak. A legfontosabb, hogy 30 napig használhatjuk az ingyenes Vimeo szolgáltatást. Ezután felhasználhatja a Vimeo kupont, amely 15% kedvezményt biztosít a Vimeo előfizetésekre.

Fizetési módok a Vimeo Magyarországnál

A Vimeo-on lehetősége van a megfelelően ellenőrzött PayPal-számláján, Visa, MasterCard, American Express, Discover hitelkártyáival történő fizetésre.
  
 

Mennyi ideig tart a Vimeo előfizetés?

Miután végrehajtotta a vásárlást és folytatta a fizetést, a következő lépés az, hogy hozzon létre egy fiókot, ahol beállíthatja a felhasználót, és miután kap egy megerősítő e-mailt, amelyet a Vimeo küld Önnek az előfizetés eléréséhez.

A kuponok jelenleg elérhetőek a Vimeo Hungary oldalon

A Vimeo alábbi kuponjai és promóciós ajánlatai jelenleg elérhetők a felhasználók számára.

 • 25%-os kupon a PREMIUM előfizetéshez
 • Vimeo kupon 15% kedvezménnyel a ProU csomagból
 • 15%-os promóciós kód az éves előfizetéshez.
 • 30 napos ingyenes próbaverzió új felhasználóknak
 • 15% kedvezmény a Vimeo tagoknak

Vimeo Magyarország Ügyfélszolgálat

A Vimeo-nál van egy ügyfélszolgálati csapatuk, ahol gyors e-mailes segítséget nyújtanak hétfőtől péntekig egész nap, valamint élő chatet is kínálnak, de ez csak a Premium tagok számára, valamint a Business és Premium tagok korlátozott támogatása minden nap. a héten, ünnepnapokon és hétvégéken. Figyelembe kell venni, hogy a kapcsolódó e-mail címről kell kommunikálnia. Azt is fontos megemlíteni, hogy a Vimeo nem kínál telefonszolgáltatást.

A Vimeo kupon használatának előnyei Magyarországon

A 30 napos ingyenes próbaverzió, majd egy 15%-os éves előfizetési kupon a Vimeo kupon használatának előnyei közé tartozik.

Hogyan mondhatom le a Vimeo előfizetésemet?

Ha nem elégedett valamelyik tagságával, bármelyik tervére lemondhatja előfizetését, csak fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy kövesse az utasításokat, és visszakapja a pénzét.

Exkluzív kupon új vásárlóknak Magyarországon

Az új Vimeo-felhasználók számára 30 napos próbaverziót és 15%-os Vimeo-kupont kínálnak a PREMIUM-csomagok éves előfizetéséhez.

Vimeo Magyarország a közösségi oldalakon

Néha a közösségi hálózatokon kuponokat és promóciós kódokat kaphat a Vimeo webhelyről, amellett, hogy híreket kaphat az ezen a videós platformon értékesített termékekről.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

A Vimeo által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

Jelenleg a Vimeo promóciós kód által kínált maximális kedvezmény 15% a prémium csomagok esetében. Ráadásul, ha Ön új ügyfél, bármelyik Vimeo-csomagot 30 napig ingyenesen használhatja.

Vimeo Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

Ha úgy dönt, hogy most előfizet a Vimeo oldalra, kap egy kupont, amely 30%-os ingyenes próbaverziót biztosít. Egy hónapig fizetés nélkül élvezheti a Vimeo összes szolgáltatását!

A Vimeo-hoz hasonló platformok

Vannak hasonló oldalak, ahol hasonló termékeket lehet kapni, valamint ár-összehasonlítást is végezhet ezek az oldalak lehetnek cyberlink.com, depositphotos.com
                                                          
 

Vimeo Magyarország Kuponok BLACK FRIDAY-re

Ha Black Friday van, élvezheti az év legnagyobb kedvezményeit! 15% kedvezmény kupon és ingyenes próbaverzió 30 napig!

Kupon a Vimeo Magyarország részére 11.11

11.11-től a Vimeo-on folytatódnak az akciók: 30 napos ingyenes próbaverziót, valamint 10% és 15% kedvezményes kuponokat kap a Vimeo előfizetésekre.

Vimeo Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A CYBER MONDAY az idei év legnagyobb kedvezményeivel a Vimeo-on! 10%-os, 15%-os és 20%-os kuponok, valamint az akciós ajánlat, amelyben 30 napig ingyenesen veheti igénybe a Vimeo szolgáltatásait!
 
 

Vimeo Magyarország Kuponok karácsonyra

Karácsonykor folytatódnak a Vimeo év végi különleges akciói: 15%-os kupon és ingyenes próbaverzió 30 napig. Így egy hónapig élvezheti a prémium csomagot anélkül, hogy bármit is fizetne!

Vimeo mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A Vimeo oldalon könnyedén és egyszerűen letöltheti a mobilalkalmazást iPhone-jára az App Store-ból, Androidra pedig a Google Playről.

Híres márkák a Vimeo áruházban

A Vimeo egy olyan platformnak felel meg, ahol egyszerűen és egyszerűen szerkesztheti videóit, ezen felül meg is oszthatja őket, ezért a Vimeo saját világhírű márkájának felel meg.

 

Hová írjam a kedvezménykupont a Vimeo-on?

Első lépésként válassza ki a megvásárolni kívánt terméket, majd mondja le, de előtte megjelenik egy doboz, ahol el kell helyeznie a kódszámát, hogy továbbléphessen a termék végső kifizetéséhez.

Fizethetek a Vimeo oldalon PayPal segítségével?

A Vimeo által elfogadott fizetési módok között megtalálhatók a PayPal-fiókon keresztül végrehajtott, megfelelően ellenőrzött fizetési módok, ehhez meg kell jelölnie egy munkamenetet a Vimeo-fiókjában, majd ki kell választania a megvásárolni kívánt terméket, és az átirányítja a fizetéséhez. módszerek, ahol a mód kiválasztásához rá kell kattintania, PayPal esetén a fizetés és a vásárlás befejezéséhez a saját oldalára irányítja.

A Vimeo kínál ingyenes csomagokat?

A Vimeo azt a lehetőséget kínálja felhasználóinak, hogy korlátozott ideig ingyenesen megszerezzék a terveiket, ahol csatlakozhat, és kipróbálhatja a terméket, hogy megnézze, alkalmazkodik-e az Ön igényeihez. A Vimeo-on található programokat egy linken keresztül ingyenesen elküldjük az Ön e-mail címére.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 Lehet 2024

Promóciók és speciális kuponok a Vimeo Magyarországnak oldalon

Íme néhány a Vimeo legújabb kuponjai és promóciós ajánlatai közül:

 • 25%-os kupon a PREMIUM előfizetéshez
 • Vimeo kupon 15% kedvezménnyel a ProU csomagból
 • 15% promóciós kód az éves előfizetéshez.
 • 30 napos ingyenes próbaverzió új felhasználóknak
 • 15% kedvezmény a Vimeo tagoknak

Egyéb hasonló üzletek