Corel Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponPromóciós kód COREL.com: 15% kedvezmény08 szeptember
KuponCOREL.com extra 20% promóciós kód29 április
KuponCOREL.com 10% kedvezmény kód egész portálra25 augusztus

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a COREL árul Magyarországnak

A COREL már több mint 30 éve jelen van a piacon, amely a kezdetektől fogva az innováció terén az innováció terén feljegyzett, nagy magabiztosságot kínáló kreatív és termelékenységi megoldásainak köszönhető, amelyek kedveznek a korlátlan kreativitás kalandjainak a különböző platformokon. lehetővé teszi az ötletek áramlását és azok megvalósítását.

A COREL termékei folyamatosan megújulnak és napról napra fejlődnek, hogy a legjobb alternatívákat és megoldásokat kínálhassák, így ügyfeleink mindig elégedettek maradjanak, képesek legyünk integrálódni a tökéletes fejlődéshez, hiszen biztosítja a növekedéshez és a jövedelmezőséghez szükséges eszközöket. valamint lehetővé tesszük ügyfeleink számára, hogy napi szinten alkossanak, növekedjenek, tervezzenek, dolgozzanak és produktívak legyenek, valamint kreatívak legyenek, és azt csinálják, amit a legjobban szeretnek.

A COREL különböző termékei vagy szoftvermárkái vannak, ezek a CorelDRAW, amely lehetővé teszi a tervezési megoldást, a MindManager segít mentális térképek létrehozásában, a Parallels lehetővé teszi a Windows futtatását, a WinZip a fájlok tömörítésére készült, a Gravit gyors tervezőeszközöket kínál, a Painter valósághű festőszoftver, A PaintShop Pro fotószerkesztést, a Pinnacle professzionális videószerkesztést, a Roxio létrehoz és szerkeszt médiát az emlékekhez, a VideoStudio finomítja és szerkeszti a videókat, a WordPerfect pedig a projektek befejezéséhez kínál megoldást.
A COREL és programjai több mint segítség ügyfeleink minden igényének kielégítésére.

Hogyan szállítja a COREL a szoftvert?

A COREL oldalon a vásárlások vagy előfizetések kézbesítésére két különböző kézbesítési mód áll rendelkezésre, amelyek a kiválasztott előfizetéstől függően változhatnak CD-szoftver-vásárláshoz, ezt a UPS-en keresztül küldik, online szoftvervásárlások esetén pedig a fiókjába. a Corel oldalon, egy linken vagy egy aktiváló kódon keresztül.

Milyen kedvezményeket kínál a COREL Magyarország?

Jelenleg a COREL csak 15%-os kedvezményt biztosít az éves tervéhez.

Fizetési módok a COREL Magyarországnál

A COREL oldalon különféle alternatívákat találhat előfizetései vagy kiválasztott előfizetései fizetésére, ezek között szerepel a hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard, Eurocard, Discover és JCB, valamint hitelkártyákkal történő fizetés. debit Switch, Visa Delta és Visa vásárlás, a PayPal digitális platformon kívül.
  

Mennyi ideig tart a COREL oldalról rendelt termékek kiszállítása?

Azok a termékek, amelyekre ügyfelei előfizetnek a COREL-on, kétféle módon érkezhetnek meg, és ez a vásárláskor végzett választásnak köszönhető, ha CD-n vagy kézikönyven keresztül történt, akkor időbe telhet, amíg megérkezik 3 munkanapon belül, az oldalról történő előfizetések esetén a link vagy az aktiváló kód másodpercek alatt megérkezik a Corel oldalon lévő fiókjába, miután ellenőrizte és igazolta fizetését.

A kuponok jelenleg a COREL Hungary oldalon érhetők el

A COREL jelenleg 10%, 20% és akár 25%-os kedvezménykuponokat is megjelenít, figyelembe véve az iskolakezdési szezont.

Extra 15% kedvezmény a COREL kuponnal
COREL promóciós kód 10% kedvezmény
COREL promóciós kód az éves csomaghoz: 15% kedvezmény
10% kedvezmény kód a CORELDRAW legújabb verziójához
10% COREL kupon a CORELCAD számára

COREL Magyarország Ügyfélszolgálat

A COREL ügyfélszolgálatával való kapcsolatfelvételhez különböző lehetőségeket kínál, hogy az ügyfél kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelőt, többek között online chaten, e-mail küldése a Segítségnyújtás lekérdezés lapjáról, vagy ha szeretné, hívja a 18775826735 telefonszámot. , vannak más nemzetközi számok is, amelyeket a támogatási oldalukon találhat meg.

A COREL kupon magyarországi felhasználásának előnyei

A COREL által elérhető kedvezményes kuponok használatával az ügyfelek különféle előnyökhöz juthatnak, amelyek közül a legfontosabb, hogy pénzt takaríthatnak meg termékeik fizetésekor, ami lehetővé teszi számukra egy második előnyt, például egy újabb előfizetést. .

Hogyan küldhetek vissza vagy törölhetek egy COREL szoftvert?

A COREL oldalon vásárolt termékek előfizetésének lemondásához ezt az eltávolítandó platformon lévő fiókjából kell megtenni, és a megvásárolt szoftverek esetében az ügyfeleknek fel kell venniük a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ahol egy bizonyos időn belül megkapják a visszaküldési utasításokat. a kézhezvételtől számított 30 napon belül figyelembe kell venniük, hogy vissza kell küldeniük a kézikönyveket és másokat, ennek a visszaküldésnek nyomon követhetőnek kell lennie

a Corel csapat tagja.

COREL exkluzív kupon új vásárlóknak Magyarországon

A COREL új ügyfelei a jelenlegi ajánlat előnyeit élvezhetik: 15% kedvezménykód és 30 napos pénzvisszafizetési garancia, ha nem elégedettek.

COREL Magyarország a közösségi oldalakon

A közösségi oldalakon remek ajánlatokat találhat a COREL által kínált szolgáltatásokra. Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a promóciós ajánlatokat és kedvezményes kuponokat a következő közösségi hálózatokon:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A COREL által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

A COREL éves tervére legfeljebb 15% kedvezményt biztosít.

COREL Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

Ha feliratkozik a COREL hírlevelére, az ügyfelek frissítéseket kapnak a legújabb trendekről, taktikákról és gondolatvezetésről. Ezen kívül minden COREL szolgáltatás ingyenesen tesztelhető 30 napig.

A COREL-hoz hasonló programok

A piacon számtalan, a COREL-hoz hasonló bolt található, amelyek hasonló csomagokat és előfizetéseket kínáló termékeket kínálnak, amelyekhez vásárlóik áttekinthetik és ellenőrizhetik a kínált tartalmat, áraikat vagy az elérhető kedvezményeket, ezek közül néhány: Photoshop.com , Sketch.com, Krita.com és Vectornator.com
        

COREL Magyarország kuponok BLACK FRIDAY-re

Az egyik legfontosabb szoftvermárka, mint például a COREL, néhány csodálatos kedvezményt kínál a Black Friday akciós ünnepekre, amelyek akár 75%-ot is elérhetnek 5%-os további kuponokkal.

Kupon a COREL Magyarország részére 11.11

A COREL-on a novemberi kiárusítási ünnepek között ügyfelei megtalálhatják a hónap 11-én ünnepelt Szinglik Napi kedvezményt, és erre a napra promóciókat is kaphatnak szoftvereiken, valamint 55%-tól kezdődő kedvezményeket.

COREL Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A COREL egyik legfontosabb ünnepe a Cyber ​​​​Monday kiárusítási ünnep, és erre a napra megakedvezményeket találhatnak termékeikre, amelyek akár 85%-ot is elérhetnek.
 

COREL Magyarország Kuponok karácsonyra

December hónapra a COREL egyes napokat kiárusítási ünnepként készít elő, amelyek nagyon jó ajánlatokat és kedvezményeket, valamint akár 60%-os kedvezményeket is kínálnak.

COREL mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A COREL jelenleg nem rendelkezik mobilalkalmazással.

Eladó ismert szoftver a COREL weboldalon

A COREL-on forgalmazott márkák, amelyekben különböző tartalmú márkák találhatók, a Corel tulajdonában vannak, köztük a CorelDRAW, a MindManager, a Parallels, a WinZip, a Gravit, a Painter, a PaintShop Pro, a Pinnacle, a Roxio, a VideoStudio és a WordPerfect.

 

 

Hova írjam a kedvezménykupont a COREL-ben?

A COREL-ben az oldal bal alsó részén található mezőben, ahol fizetni kell, beírhatja a vásárláskor érvényesíteni kívánt kuponszámot.

Ingyenes szállítást biztosít a COREL?

A fiókján keresztül, linken keresztül szállított COREL-termékek kiszállítása ingyenes.

Fizethetek a COREL-nél PayPal segítségével?

A COREL-nél ügyfelei biztonságosan és megbízhatóan fizethetik előfizetésüket a PayPal digitális platformon keresztül.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 Lehet 2024
COREL kuponkód

Akciók és speciális kuponok a COREL Magyarországnál

Annak érdekében, hogy mindig naprakész legyen a COREL legújabb promóciós kuponjaival kapcsolatban, ezen az oldalon a legújabb kuponokat és ajánlatokat kínáljuk. Itt van néhány közülük:

Extra 15% kedvezmény a COREL kuponnal
COREL promóciós kód 10% kedvezmény
COREL promóciós kód az éves csomaghoz: 15% kedvezmény
10% kedvezmény kód a CORELDRAW legújabb verziójához
10% COREL kupon a CORELCAD számára

COREL Kupon

Egyéb hasonló üzletek