Net-a-Porter Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promóció10% kedvezmény az első, hogy a net-a-porter.com05 március
promócióSzuper vásárlás most elérhető net-a-porter.com01 február
KuponElső rend, az első 15% kedvezmény. Csak ezzel az új kupon-kód01 április
KuponÉlvezze most 10% - os a NET-A-PORTER kosárba05 december

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Net-A-Porter áttekintés

Ebben az online áruházban ruházati cikkek, lábbelik, táskák, kiegészítők, ékszerek, fürdőruhák, fehérneműk, szépség- és szépségápolási cikkek találhatók, amelyek a nemzetközi divat világának legfontosabb tervezőinek tartoznak. Ide tartoznak az Acne Studios, Alexander McQueen, Balenciaga, Balmain, Chlose, Christian Louboutin, Dolce & Gabbana, Fendi, Gucci, Givenchy, Prada, Saint Laurent, Stella McCartney, Valentino és még sokan mások. A webhelyen folyamatosan szervezett akciókon keresztül elérhető alacsony árakon túl az áruház ismét segítséget nyújt az ügyfeleknek, a tippek egy oldalán keresztül, amely a legmegfelelőbb kombinációkat, ruhadarabot és kiegészítőket tartalmazza, az alkalomtól, a költségvetéstől és a divatos tendenciáktól függően. Biztos lehet a termékek minőségében, amelyet mind az üzlet garantál, mind a neves márkákkal kötött együttműködési szerződések garantálják.

Hasznos információk a Net-A-Porterről

Az áruháznak 2 szállítási módja van: Express és Standard, átlagos kézbesítési idő 2-3 munkanapon, illetve 5-6 napon belül. Az első kézbesítési módszer, amely gyorsabb, 25 eurós szállítási díjat igényel, míg a szokásos kézbesítés 15 euróba kerül. A termékeket a kézhezvételtől számított 28 napon belül a visszaküldési irányelveknek megfelelően lehet visszaküldeni. A fizetés egy pillanatra csak online, készpénzes fizetési módszer nélkül, egy visszatérítési rendszerben lehetséges. Így a kifizetéshez Visa, MasterCard vagy American Express által kiállított hitel- vagy bankkártyára vagy egy aktív PayPal számlára van szüksége.

Információ a Net-A-Porter kuponkód használatáról

Net A Porter kuponkód csak egyszer használható megrendeléshez, ha beírja egy speciális részbe a vásárlási oldalon. A bejegyzés után a kódot érvényesíteni és automatikusan alkalmazni kell, ha érvényes. A kupon kedvezmény értékét levonják a teljes összegből, és csak annyit kell tennie, hogy folytatja a megrendelés teljesítését.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek