NH Hotels Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponVegyünk 10% promóciós kódot nh-hotels.com27 október
Kuponnh-hotels.com 15% kedvezmény kód11 október
promóciónh-hotels.com promóció: akár 20% tavaszi kedvezmény + ingyenes lemondás07 október
promóciónh-hotels.com promo: akár 25% kedvezmény21 október

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit az NHHOTELS árul Magyarországnak

Az NHHOTELS 1978-ban alakult, az akkori Spanyolország egyik legjelentősebb szállodalánca volt, amely történelme során tekintélyt és minőséget kapott, 2009-ben az iparág ikonja volt. A Hesperia szállodalánchoz, többek között amelyek mindketten sikereket értek el karrierjük során.

Az NHHOTELS-nak 353 szállodája van a világ 31 országában, amelyek olyan nagyvárosokban találhatók, mint Marbella, Barcelona, ​​Valencia, London, Madrid, Milánó, Róma, Brüsszel, New York, Guadalajara, Ciudad de Hungary, Monterrey, Buenos Többek között Aires.

Az NHHOTELS kozmopolita dizájnjának köszönhetően izgatja ügyfeleit, minőséget kínál a főbb városokban található valamennyi létesítményében, szállásszolgáltatást, szobafoglalást találkozókra vagy rendezvényekre, üzleti találkozókra, valamint éttermeibe, bárjaiba, zöldterületek, tornatermek.

Hogyan foglalhatok az NHHOTELS oldalon?

Általában az NHHOTELS oldalon végzett foglalások kezelése online történik, így a foglalás visszaigazolása e-mailben érkezik, amely igazolja a foglalást.

Milyen kedvezményeket kínál az NHHOTELS Hungary?

Az NHHOTELS egy olyan ajánlatkategóriát kínál ügyfeleinek, ahol az elérhető csomagokra érvényes akciókat és/vagy kedvezményeket találhat, amelyek között családi vagy gazdasági, városi vagy tematikus szállodákat kínálnak, ahol 20-10%-os kedvezményt kaphatnak.

Fizetési módok az NHHOTELS Magyarországnál

Az ügyfelek az NHHOTELS oldalon fizethetik foglalásaikat az egyes országok fő hitelkártyáival, beleértve a Visa vagy MasterCard kártyát is.

Mennyi idő alatt érkezik meg az NHHOTELS oldalon tett foglalás?

Az NHHOTELS oldalon végzett foglalások automatikusan megérkeznek az Ön e-mailjébe, amint a foglalási összeget visszaigazolták.

A kuponok jelenleg elérhetőek az NHHOTELS Hungary oldalon

Kupon NHHOTELS 10% kedvezmény
NHHOTELS promóciós kód új ügyfeleknek 5% kedvezmény
20% kedvezmény a nyári szezon foglalásaiból
Akár 50% kedvezménnyel
További 10% kedvezmény az NHHOTELS promóciós kódjával
20% kedvezmény kupon az NHHOTELS webhelyhez

NHHOTELS Magyarország Ügyfélszolgálat

Az NHHOTELS-mal való kommunikációhoz az ügyfél a +34913984438-as telefonszám hívásával teheti meg globális híváshozzáférésként.

Az NHHOTELS kupon magyarországi felhasználásának előnyei

Az NHHOTELS-nál kedvezményes kuponok használatának megvannak az előnyei, és ez ügyfelei kiváltságainak felel meg, mivel lehetővé teszi számukra, hogy kevesebbet fizessenek, mint amennyit az alkalmazott kuponon keresztül alkalmazott kedvezmény miatt elvárnak.

Lemondhatom vagy módosíthatom az NHHOTELS foglalásomat?

Az NHHOTELS oldalon történő foglalás lemondásához az ügyfélnek közvetlenül a szálloda ügyfélszolgálatával kell kapcsolatba lépnie, amelyet az érkezés dátuma és időpontja előtt legalább 48 órával előzetes értesítéssel kell megtenni, amennyiben ezt nem teszi meg az érkezés időpontja előtt legalább 48 órával. 48 óra elteltével az ügyfélre különleges díjat számíthatnak fel lemondás esetén, mivel a foglalás 100%-a felszámításra kerülhet.

Exkluzív kupon új vásárlóknak Magyarországon

Az NHHOTELS új ügyfelei 5% kedvezményt kapnak ezen a portálon keresztül végzett első online foglalásukból.

NHHOTELS Magyarország a közösségi oldalakon

A következő közösségi hálózatokon megtalálhatja az NHHOTELS legújabb promóciós ajánlatait és kedvezménykódjait:

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Az NHHOTELS által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

Az NHHOTELS ajánlati kategóriájában elérhető kedvezmények közül ügyfelei 50% kedvezményt kapnak valamelyik csomagjára.

NHHOTELS Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

Ha előfizet az NHHOTELS oldalra, ügyfelei 5% kedvezményt kapnak foglalásaik árából, emellett hírlevelet kapnak akcióikról, ajánlataikról és a tagság minden előnyéről.

Az NHHOTELS-hoz hasonló online foglalási portálok

Az ügyfelek sokféle üzletet élvezhetnek, amelyek hasonlóak az NHHOTELS-hoz, ahol meglátogathatják és összehasonlíthatják szolgáltatásaikat, létesítményeiket, áraikat, többek között az ilyen üzletek közül a Hilton.com, az IHG.com, a Marriot. .com, Barcelo.com, RadissonBlu.com, BeLiveHotels.com.

NHHOTELS Magyarország BLACK FRIDAY kuponok

Az NHHOTELS számára a Black Friday kedvezmények napja az egyik legfontosabb kedvezmény a szállodalánc számára, és ezen a napon rendkívüli kedvezményeket élvezhet szolgáltatásaiból, amelyek korlátozott ideig akár 57%-ot is elérhetnek.

Kupon az NHHOTELS Magyarország részére 11.11

Az NHHOTELS egyedülálló kedvezményeinek napján ügyfelei nagyon jó promóciókat, valamint jó kedvezményeket kaphatnak, amelyek akár 45%-ot is elérhetnek.

NHHOTELS Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A Cyber ​​​​Monday kedvezmény az NHHOTELS számára nagyon jellemző és fontos, mivel szolgáltatásai foglalása esetén nagy kedvezmények érhetők el, amelyek akár 50%-ot is elérhetnek.

NHHOTELS Magyarország karácsonyi kuponok

December hónapban az NHHOTELS csodálatos kedvezményeket kínál, melyeket akár 50% kedvezménnyel, valamint nagyon jó ajánlatokkal is találhat.

NHHOTELS mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

Az NHHOTELS iPhone-ra és Androidra is elérhető egy mobilalkalmazása, amelyről ügyfelei egyszerű és egyszerű lépésekben intézhetik a foglalásokat, amit a világ bármely pontjáról, ahol tartózkodnak.

Melyek azok a népszerű úti célok, ahol az NHHOTELS szállodák találhatók?

NH Collection Grand Hotel Convento di Amalfi, NH Collection Taormina, NH Catania Parco Degli Aragonesi, Anantara Vilamoura Algarve Resort, The Residences at Victoria Algarve, Tivoli Carvoeiro Algarve Resort, Tivoli Lagos Algarve Resort, Tivoli Marina Portimão Algarve Resort, Tivoli Marina Vilamoura Algarve Resort , Anantara Villa Padierna Palace Benahavís Marbella Resort és NH Marbella a NHHOTELS legnépszerűbb szállodái közé tartozik.

 

 

A(z) NHHOTELS kínál ingyenes foglalásokat?

Az NHHOTELS-nél tett foglalások ingyenesek, mivel azokat online küldik.

Fizethetek az NHHOTELS-nél PayPal segítségével?

Sajnos az NHHOTELS nem fogadja el a PayPal platformon keresztül történő foglalások kifizetését.

Hová kell írni a kedvezménykupont az NHHOTELS-nél?

Az NHHOTELS-nek lehetősége van beírni a kupon számát egy mezőbe, amelyet az adatok megadásakor talál a foglalás kereséséhez.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 április 2024
nh-hotels.com kuponkód

Akciók és speciális kuponok az NHHOTELS Magyarországnál

Az NHHOTELS minden nap kínál promóciós ajánlatokat és kedvezményes kódokat ügyfelei számára. A következő sorokban a legfrissebbeket mutatjuk be.

Kupon NHHOTELS 10% kedvezmény
NHHOTELS promóciós kód új ügyfeleknek 5% kedvezmény
20% kedvezmény a nyári szezon foglalásaiból
Akár 50% kedvezménnyel
További 10% kedvezmény az NHHOTELS promóciós kódjával
20% kedvezmény kupon az NHHOTELS webhelyhez

nh-hotels.com Kupon

Egyéb hasonló üzletek