Oakley Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióAkár 50% kedvezmény oakley.com16 március
promócióOakely.com promóció: 5% cash back online rendelés az egész oldalon08 július
KuponOakley.com USD10 kedvezmény kód28 június

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit az OAKLEY árul Magyarországnak

Az OAKLEY az Egyesült Államokban indult, amely híres a sportolók mindennapi igényeinek gyártásáról és tervezéséről a sportáguk gyakorlataiban, de a katonaság számára is kínál. Több Férfi és Női termék is beszerezhető, melyekben minden stílusnak megfelelő termékeket kapsz, illetve személyre szabhatod lencséidet, vagy közvetlenül egy formulával az igénylőknek.

Az OAKLEY napszemüvegeket, sport-, életmód- és polarizált szemüvegeket, ruhákat, kabátokat, nadrágokat, ingeket, kabátokat, pulóvereket, sapkákat, kesztyűket, szemüvegeket, hószemüvegeket, horgászszemüvegeket, vízisport-szemüvegeket, táskákat, hátizsákokat árul.

Hogyan szállít az OAKLEY Magyarországra

Az OAKLEY a FedEx vagy UPS futárcégeken keresztül szállítja termékeit, amelyeket 3-7 munkanapon belül kézbesítenek, a személyre szabott tételek megérkezése néhány további napot is igénybe vehet.

Milyen kedvezményeket kínál az OAKLEY Magyarország?

Az OAKLEY olyan értékesítési kategóriát kínál felhasználóinak, amelyben különféle termékekhez juthat 50%-os áron elérhető termékekkel.

Fizetési módok az OAKLEY Magyarországnál

Az OAKLEY oldalon igényelhető fizetési módok között megtalálhatók a PayPal-fiókja mellett a betéti és hitelkártyákkal is elfogadott fizetési módok, például Maestro, Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diners Club, JCB, valamint az Apple Pay. és Affirm vagy Oakley ajándékkártyák.
  

Mennyi ideig tart az OAKLEY-ról rendelt termékek Magyarországra szállítása?

Az OAKLEY-nál az elálláskor dől el, hogy a termék mikor érkezik meg a rendeltetési helyére, mivel kétféle szállítmánya van, az egyik az expressz küldemény, amely 5-6 munkanapot is igénybe vehet, ill. a normál szállítmány, amely 14 munkanapon belül megérkezik.

A kuponok jelenleg elérhetők az OAKLEY Hungary oldalon

Itt található néhány elérhető OAKLEY promóciós ajánlat és kupon lista:

OAKLEY promóciós kupon 10 dollár kedvezménnyel az első rendelésnél
20%-os OAKLEY kupon, amelyet diákként használhat fel
Akár 20% kedvezmény az OAKLEY promóciós kóddal
Mai promóciós ajánlat: Akár 50% kedvezmény az OAKLEY hivatalos boltjában
OAKLEY kupon ingyenes szállításhoz
Akár extra 50% kedvezmény az OAKLEY napszemüvegekre
30% kedvezmény kód a második szemüvegre OAKLEY

OAKLEY Magyarország Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálattal kapcsolatba léphet a 8004037449 telefonszámon hétfőtől péntekig 8:30 és 17:30 között. Másik lehetőség, ha e-mailt küld a customercare@OAKLEY címre, valamint egy online chaten keresztül.

Az OAKLEY kupon magyarországi felhasználásának előnyei

Az OAKLEY-nál a kedvezménykuponok felhasználása során azzal az előnnyel jár, hogy többet vásárolhat és kevesebbet fizethet, másik előnye, hogy tetszése és preferenciái szerint testreszabhatja.

Hogyan tudok visszaküldeni Magyarországról az OAKLEY-ról rendelt terméket?

Az OAKLEY oldalon történő visszaküldéshez 100 munkanap áll rendelkezésére a megrendelés kézhezvételétől számítva, figyelembe kell vennie, hogy a termékeknek új és eladható állapotban kell lenniük az eredeti csomagolásukban, a visszaküldéshez online kell kitöltenie űrlapot, ezt követően nyomtassa ki a kapott címkét, és ragassza fel a visszaküldeni kívánt dobozra, majd vigye el a legközelebbi UPS-irodába, további információért forduljon az ügyfélszolgálathoz.

Exkluzív OAKLEY kupon új vásárlóknak Magyarországon

Az OAKLEY kupon új ügyfelek számára 10 dolláros kedvezményt biztosít a hivatalos Oakley online áruházban leadott első rendelésre

OAKLEY Magyarország a közösségi oldalakon

A közösségi oldalakon a legfrissebb kollekcióbemutatókkal kapcsolatos információkon túl a legújabb promóciós ajánlatokat is felfedezheti.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Az OAKLEY által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

Az OAKLEY által kínált különféle kedvezmények között maximálisan 50%-os kedvezményt talál a termékei széles skálájára.

OAKLEY Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

Regisztráljon még ma a hivatalos OAKLEY áruházban az e-mail címmel, hogy megkapja a hírlevelet, és további 10 USD kedvezményt kapjon az első napszemüveget vagy szemüveget lezáró rendelés esetén.

Az OAKLEY-hoz hasonló üzletek

Számos, az OAKLEY-hoz hasonló üzlet létezik, ahol áttekintheti modelljeit és termékeiket, valamint megtekintheti áraikat és szállítási költségeiket, ezek közül néhány, amelyet felkereshet: Ray-ban.com, Mauijim.com, Sunglasshut.com

OAKLEY Magyarország kuponok BLACK FRIDAY-re

Az egyik fő üzlet, mint például az OAKLEY, nagyszerű, akár 70%-os közvetlen árengedményt kínál a Black Friday akciói alatt, emellett felhasználhatja a rendelkezésre álló, akár 10%-os kuponokat is.

Kupon az OAKLEY Magyarország számára 11.11

Az OAKLEY szingliknapja vagy 11.11-es kedvezményei kiváló akciókkal és kedvezményekkel készülnek, amelyeket nem szabad kihagyni, mivel 45% és 55% között mozoghatnak.
  

OAKLEY Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A Cyber ​​​​Monday kedvezményeket az online vásárlások esetén szállítjuk, és erre a napra az OAKLEY kedvezményeket kínál páratlan termékeire, amelyeket akár 85%-ig is megtekinthet.
 

OAKLEY Magyarország Kuponok karácsonyra

A karácsonyi kedvezményeket decemberben ünneplik, és ebben a hónapban is igénybe veheti az OAKLEY által erre a karácsonyi ünnepre szállított kedvezményeket, amelyek akár 65%-ot is elérhetnek.

OAKLEY mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

Az OAKLEY oldalon nem érhető el mobilalkalmazás letöltése.

Az OAKLEY áruházban értékesített híres márkák

Az OAKLEY-nál minden termékük saját márkájú, saját tervezésű és gyártású.

 

 

Az OAKLEY ingyenes kiszállítást kínál Magyarországra?

Az OAKLEY ingyenes normál szállítási promóciót kínál ügyfeleinek, minimális vásárlási költség nélkül.

Fizethetek az OAKLEY-nél PayPal segítségével?

Az OAKLEY-nél elfogadott fizetési módok között szerepel a PayPal digitális pénztárca, valamint a betéti és hitelkártyák, például a Maestro, Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diners Club, JCB, valamint az Apple Pay and Affirm vagy az OAKLEY ajándék. kártyákat

Hová írjam a kedvezménykupont az OAKLEY-nél?

Az OAKLEY-nél, miután kiválasztotta a megvásárolni kívánt terméket, a bevásárlótáskához kell mennie, ahol az oldal bal alsó sarkában talál egy dobozt, amelyben meg kell adnia a felhasználni kívánt kupon számát a folytatáshoz. a folyamat, fizetés és szállítás.

Utoljára frissített kuponok: Ma
25 július 2024
Oakley kuponkód

Különleges akciók és kuponok az OAKLEY Magyarországnál

Szeretne naprakész lenni az OAKLEY legújabb kuponjairól és promóciós ajánlatairól? Az alábbiakban a legfrissebbek frissített listája található:

OAKLEY promóciós kupon 10 dollár kedvezménnyel az első rendelésnél
20%-os OAKLEY kupon, amelyet diákként használhat fel
Akár 20% kedvezmény az OAKLEY promóciós kóddal
Mai promóciós ajánlat: Akár 50% kedvezmény az OAKLEY hivatalos boltjában
OAKLEY kupon ingyenes szállításhoz
Akár extra 50% kedvezmény az OAKLEY napszemüvegekre
30% kedvezmény kód a második szemüveghez OAKLEY

Oakley Kupon

Egyéb hasonló üzletek