PacSun Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponPacSun.com 20% kedvezmény kód29 június
promócióAkár extra 70% kedvezmény markdowns PacSun.com16 június
KuponPacSun.com 15% promóciós kód elemek kiválasztása28 június

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a PACSUN árul Magyarországnak

A PACSUN egy olyan üzlet, amelynek célja, hogy egyedi stílusokat mutasson be, hogy inspirálja a fiatalok közösségét egy olyan kiváló termékválasztékon keresztül, amellyel kifejezhetik magukat, és eredetinek érezhetik magukat. Ez egy olyan platform, amely erőforrásait arra használja fel, hogy pozitívan befolyásolja a helyi lakosságot. valamint a termékeit használók globális fejlődése és elkötelezettsége.

A PACSUN-on megtalálható híres márkák közé tartozik az Adidas, Champion, Columbia, Converse, Guess, Kappa, New Balance, Budweiser, Reebok, The North Face, Vans, Tommy Hilfiger, Billabong, Free People, Dr. Martens, Levi ´s , Kendall & Kylie, Brandy Melville, Essentials, Fear of God, a saját PacSun márka mellett.

A PACSUN márka ruházati pólókat, pulóvereket, kabátokat, pulóvereket, nadrágokat, tornacipőket, csizmákat, szandálokat, papucsokat, zoknikat, sapkákat, hátizsákokat, táskákat, öveket, napszemüvegeket, hajkiegészítőket árul.

Hogyan szállít a PACSUN Magyarországra

A PACSUN becsült idő alatt szállítja ki termékeit az Egyesült Államokban 3-7 munkanapon belül, nemzetközi szállítmányok esetén pedig 7-12 munkanapon belül.

Milyen kedvezményeket kínál a PACSUN Magyarország?

A PACSUN számos terméket kínál alkalmazott kedvezményekkel, amelyek 40%-tól 70%-ig terjedhetnek.

Fizetési módok a PACSUN Magyarországnál

A PACSUN oldalon fizetheti vásárlásait hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard, American Express, Discover, egyéb fizetési módok pedig az Apple Pay, After Pay szolgáltatáson keresztül.
  

Mennyi ideig tart a PACSUN-ról rendelt termékek Magyarországra szállítása?

A PACSUN kétféle szállítási lehetőséget kínál ügyfeleinek, ezek közül az egyik a normál szállítás, amely 7 és 12 munkanap között tarthat a célállomásig, illetve az expressz szállítás, amely 3 munkanap között mozog.

A kuponok jelenleg a PACSUN Hungary oldalon érhetők el

Itt található néhány elérhető PACSUN promóciós ajánlat és kupon lista:

Kupon akár 30% kedvezménnyel a vásárlásra
15% kedvezmény kupon PACSUN
Promóciós kód PACSUN 20% kedvezmény
Akár 70% kedvezmény a mai PACSUN promóciós ajánlataival
PACSUN ingyenes szállítási kupon 50 USD feletti rendelésekhez
15%-os promóciós kód PACSUN, hogy ajánlj egy barátot
PACSUN Promóciós kód 15%, ha egy barátot ajánlasz

PACSUN Magyarország Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálattal kapcsolatba léphet a 8773722786-os számon vasárnaptól péntekig 9:00 és 17:00 óra között, PST idő szerint, vagy csak online chaten keresztül hétfőtől péntekig 9:00 órától. 17:00 óráig, egy másik lehetőség e-mailben egy kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, ahol ki kell töltenie egy sor adatot az oldaláról.

PACSUN kupon használatának előnyei Magyarországon

PACSUN kupon vagy promóciós ajánlat használatával akár 70% kedvezményt is kaphat.

Hogyan tudom visszaküldeni Magyarországról a PACSUN-ról rendelt terméket?

A PACSUN oldalon történő visszaküldéshez a kézhezvételtől számított 30 munkanap áll rendelkezésére, ehhez a visszaküldési munkamenetben fel kell lépnie az oldalára, amelyben ki kell töltenie a szükséges adatokat, és követnie kell az utasításokat. Tudnia kell, hogy a végső eladási rendelések nem jogosultak visszaküldésre, a visszaküldést közvetlenül az üzletben is megteheti, ehhez rendelkeznie kell a számlával.

Exkluzív PACSUN kupon új vásárlóknak Magyarországon

A PACSUN kupon új ügyfeleknek 15% kedvezményt ad az első rendelésből

PACSUN Magyarország a közösségi oldalakon

A közösségi oldalakon a legfrissebb kollekcióbemutatókkal kapcsolatos információk mellett a legújabb promóciós ajánlatokat is felfedezheti.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A PACSUN által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

Egyes termékeikre maximálisan 50% kedvezményt kaphat.

PACSUN Magyarország kupon hírlevél feliratkozáshoz

A PACSUN hírlevélre való feliratkozással egy promóciós kódot kap, amely további 15% kedvezményt biztosít az első rendelés esetén. Ez az üdvözlő kupon azonnal megérkezik, miután regisztrált az e-mail címmel a PACSUN áruházban

A PACSUN-hoz hasonló üzletek

A PACSUN-hoz hasonló üzletek széles választéka található, amelyekben új cikkeket szerezhet be, amelyekkel ha úgy tetszik, kedvenc megjelenését alakíthatja ki, láthatja az áraikat, a kedvezményeket és a szállítást is, néhány ilyen üzlet lehet Riverisland. com, Tommy.com, Modaoperandi.com

PACSUN Magyarország BLACK FRIDAY kuponok

A fekete pénteket november negyedik hónapjában ünnepeljük, erre a dátumra a PACSUN-on új és exkluzív, 65% és 75% közötti árengedményeket találhat termékeire, valamint akciókat és akciókat találhat.

Kupon a PACSUN Magyarország részére 11.11

A 11.11-i kedvezményekben a PACSUN jó kedvezményeket hoz a 35%-tól elérhető termékekre, valamint akciókat.
  

PACSUN Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A Cyber ​​​​Monday kedvezmények a fekete pénteket követő hétfőn kerülnek megrendezésre, és annak ünneplése alatt a PACSUN-on innovatív, akár 5%-os és 10%-os kedvezményes kuponokat találhat az online vásárlásaihoz megvásárolható exkluzív kedvezményeken kívül. 70% és 75%.
 

PACSUN Magyarország kuponok karácsonyra

Karácsonykor a PACSUN látványos árengedményekkel rendelkezik termékeire, hogy vásárlói örömmel vásárolhassák kedvenc termékeiket, ezekre a karácsonyi ünnepekre, ezért 40% és 60% közötti kedvezményeket talál.

PACSUN mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A PACSUN iPhone-ra az App Store-ból, Androidra pedig a Google Playen keresztül letölthető mobilalkalmazást kínál felhasználóinak, amelyből gyorsan és biztonságosan vásárolhat és fizethet.

Híres márkák árusítása a PACSUN áruházban

A PACSUN-on megtalálható híres márkák közé tartozik az Adidas, Champion, Columbia, Converse, Guess, Kappa, New Balance, Budweiser, Reebok, The North Face, Vans, Tommy Hilfiger, Billabong, Free People, Dr. Martens, Levi ´s , Kendall & Kylie, saját márkája PACSUN mellett.

 

 

A PACSUN ingyenes kiszállítást kínál Magyarországra?

A PACSUN nem rendelkezik ingyenes szállítással, és a költségek a küldés országától függően változhatnak.

Fizethetek a PACSUN-nál PayPal segítségével?

A PACSUN-nál fizetheti vásárlásait a PayPal digitális pénztárcájával, valamint hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard, American Express, Discover, valamint Apple Pay, After Pay segítségével.

Hová írjam a kedvezménykupont a PACSUN-ban?

Ügyfelei megkönnyítése érdekében a PACSUN a jobb felső sarokban található egy doboz, ahol meg kell adnia az igényelni kívánt kuponszámot, majd folytatni kell a folyamatot, és ezzel befejezni a vásárlást.

Utoljára frissített kuponok: Ma
23 június 2024
PACSUN kuponkód

Különleges akciók és kuponok a PACSUN Magyarországnál

Szeretne naprakész lenni a PACSUN legújabb kuponjaival és promóciós ajánlataival? Az alábbiakban a legfrissebbek frissített listája található:

Kupon akár 30% kedvezménnyel a vásárlásra
15% kedvezmény kupon PACSUN
Promóciós kód PACSUN 20% kedvezmény
Akár 70% kedvezmény a mai PACSUN promóciós ajánlataival
PACSUN ingyenes szállítási kupon 50 USD feletti rendelésekhez
15%-os promóciós kód PACSUN, hogy ajánlj egy barátot

PACSUN Kupon

Egyéb hasonló üzletek