RVCA Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponKupon kód ingyenes szállítás RVCA.com megrendelés 50 USD felett11 július
Kupon10% promóciós kód RVCA.com15 július
KuponVegye 20% kedvezmény kód RVCA.com28 június

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit az RVCA árul Magyarországnak

Az RVCA egy olyan márka, amelynek célja, hogy stílusos ruházatot mutasson be, amely ötvözi a divatot és a modern művészetet, amely elősegíti a kultúrák integritását, és generációkat inspirál arra, hogy hozzájáruljanak a családi integritáshoz, mivel gyökerei hozzájárulnak a közösséghez azáltal, hogy átlépik az Ön márkájának határait.

Az RVCA felsőket, grafikai pólókat, pulóvereket, kabátokat, pulóvereket, ruhákat, jumpsuiteket, nadrágokat, szoknyákat, farmert, nappali- és fürdőruhákat árul. Fürdőruha, strand kiegészítők, kiegészítők, hátizsákok, poggyásztáska, arcmaszkok, sapkák, sportruházat, melltartók, sport.

Hogyan szállít az RVCA Magyarországra

Az RVCA nem szállít nemzetközi szállítmányokat, csak az Egyesült Államokba, amelyeket a UPS Ground logisztikai vállalaton keresztül küldenek, és ennek a termékek szállítási ideje 1 és 14 munkanap között van, FPO/APO területeken pedig 4 és 4 között lehet. 6 hét.

Milyen kedvezményeket kínál az RVCA Hungary?

Az RVCA különféle típusú kedvezményeket kínál, köztük 30%-os árengedményt ad egy termékre, ha feliratkozik a hírlevélre, másik lehetőség az értékesítési kategóriájából, ahol 20%-os kedvezményt kaphat termékei széles skálájából.

Fizetési módok az RVCA Magyarországnál

Az RVCA webhelyen történő vásárlásait megteheti hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard, American Express, Discover, vagy digitális pénztárcákkal, például PayPal, Apple Pay, After Pay, vagy ajándékkártyáik segítségével.

Mennyi ideig tart az RVCA-ról rendelt termékek Magyarországra szállítása?

Az RVCA becslései szerint termékeik 2-6 munkanapon belül megérkeznek a rendeltetési helyükre, a második munkanapon kiszállítják, és másnap kiszállítják ezt az Egyesült Államokba, Alaszka és Hawaii esetében pedig 10 és 10 munkanap között lehet. 14 munkanap.

A kuponok jelenleg az RVCA Hungary oldalon érhetők el

Itt található néhány elérhető RVCA promóciós ajánlat és kupon lista:

25%-os kedvezménykupon az Afterpay számlával fizető RVCA ügyfelek számára
RVCA promóciós kód az ingyenes szállításhoz legalább 50 USD értékű megrendelés esetén
Hírlevél feliratkozás esetén 30% kedvezmény kód 1 termékre
Akár 60% kedvezmény az aktuális akció termékeire

RVCA Magyarország Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálattal kapcsolatba léphet a 8552533070-es számon hétfőtől péntekig 6:00 és 18:00 óra között, valamint szombaton és vasárnap 8:00 és 17:00 óra között PST idő szerint, vagy küldhet e-mailt is. az info@RVCA címre egy másik lehetőség az Ön oldalán található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

RVCA kupon használatának előnyei Magyarországon

Az RCVA-nál a termékek széles skáláját találja, amelyeket kedvezménykuponjaik felhasználásával szerezhet be, ami lehetővé teszi, hogy a vártnál kevesebbet fizessen, így más termékeket vásárolhat.

Hogyan küldhetek vissza Magyarországról az RVCA-ról rendelt terméket?

A visszaküldésre a kézhezvételtől számított 30 munkanap áll rendelkezésére, ehhez tudnia kell, hogy a végső értékesítési termékek nem küldhetők vissza, és a visszaküldendő termékeknek használaton kívülinek, azaz eredeti állapotukban kell lenniük. állapot, a visszaküldéshez Az oldalról generálnod kell egy visszaküldési címkét az e-mail címeddel és a rendelési számoddal, ott ki kell választani a visszaküldeni kívánt termékeket és a visszaküldés okát, megtalálod a folyamatra vonatkozó utasításokat is, ezt a címkét ki kell nyomtatni és fel kell ragasztani a visszaküldendő csomagra, amelyet a közeli postahivatalban kell hagyni.

Exkluzív RVCA kupon új vásárlóknak Magyarországon

Az RVCA új vásárlói felhasználhatják az üdvözlő kupont, amely 30% kedvezményt biztosít 1 divatcikkre ebből az online áruházból.

RVCA Magyarország a közösségi oldalakon

A közösségi oldalakon a legújabb kollekcióbemutatókkal kapcsolatos információkon túl a legújabb promóciós ajánlatokat is felfedezheti.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Az RVCA által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

Maximális kedvezményként jelenleg akár 50% kedvezményt is kaphat termékeikre.

RVCA Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

Regisztrációjával hírlevelet kaphat új termékeiről, valamint 30% kedvezményt kap egy kívánt termékre. Valamint ingyenes szállítás.

Az RVCA-hoz hasonló üzletek

Ha jobban szeretné, ellátogathat az RVCA-hoz hasonló üzletekbe, ahol megvásárolhat bizonyos termékeket, hogy ízlésének megfelelően alakítsa ki a design- és stíluskombinációit. Ezek azok az üzletek, amelyeket felkereshet a Thehipstore.co.uk oldalon. , Pixiemarket.com, ASOS.com

RVCA Hungary kuponok BLACK FRIDAY-re

Az RVCA számára a Black Friday kedvezmények a legfontosabbak, mert erre a napra hihetetlen megakedvezményeket kaphat, amelyek akár 65%-os kedvezménnyel is elérhetők, ezen felül 10% és 15% kupon is elérhető.

Kupon az RVCA Hungary részére 11.11

Az RVCA 11.11-i árengedményei kiváló árengedményeket biztosítanak ügyfeleiknek, hogy élvezhessék vásárlásaikat akár 45%-os kedvezményekkel, valamint nagyon jó promóciókkal.  

RVCA Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

Cyber ​​​​hétfői kedvezmények az RVCA-on ezen az ünnepen különleges kedvezményeket élvezhet, amelyeket 70% és 90% között találhat online vásárlásaihoz.

RVCA Magyarország Kuponok karácsonyra

Az RVCA karácsonyi kedvezményei során ajánlatokat és kedvezményeket kaphat, valamint különféle kedvezményeket kaphat 30%-tól, 40 dollártól és 50%-ig terjedő áruk széles választékára.

RVCA mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

Jelenleg az RVCA nem rendelkezik mobilalkalmazás letöltéssel.

Az RVCA áruházban értékesített híres márkák

Az RVCA oldalon minden termék megfelel az Ön saját márkájának és stílusának.

 

 

Az RVCA ingyenes kiszállítást kínál Magyarországra?

Az RVCA jelenleg ingyenes normál szállítást kínál felhasználóinak, amelyhez nem szükséges minimális vásárlás.

Fizethetek az RVCA-nál PayPal segítségével?

Az RVCA-nál a PayPal digitális pénztárcáján keresztül fizethet vásárlásaiért, egyéb fizetési lehetőségek pedig a hitelkártyáknak felelnek meg, mint például a Visa, MasterCard, American Express, Discover.

Hová írjam a kedvezménykupont az RVCA-nál?

Az RVCA jobb felső sarkában található egy doboz, amelyben meg kell adnia az igényelni kívánt kuponszámot, miután végzett, folytatnia kell a fizetési és szállítási folyamatot.

Utoljára frissített kuponok: Ma
25 július 2024
RVCA  kuponkód

Akciók és speciális kuponok az RVCA Magyarországnál

Szeretne naprakész lenni az RVCA.COM legújabb kuponjairól és promóciós ajánlatairól? Az alábbiakban a legfrissebbek listája található:

25%-os kedvezménykupon az Afterpay számlával fizető RVCA.COM ügyfelek számára
RVCA.COM promóciós kód az ingyenes szállításhoz legalább 50 USD értékű megrendelés esetén
Hírlevél feliratkozás esetén 30% kedvezmény kód 1 termékre
Akár 60% kedvezmény az aktuális akció termékeire

RVCA Kupon

Egyéb hasonló üzletek