SELFRIDGES Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióIngyenes szállítás selfridges.com23 október
promócióÓrák, ékszerek eladó06 február
promócióDesigner táskák a legjobb áron online08 február
Kupon30% SELFRIDGES kedvezmény kupon a CIPŐ kategóriában06 március

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Selfridges felülvizsgálat

A ruházati osztályt lefedő luxusdivat kategóriából származó divattermékeken kívül az üzlet kiegészítőkkel is rendelkezik, amelyek bármilyen eseményhez kiegészítik ruházatát, például táskák, kalapok, órák és ékszerek. Legyen szó elegáns vacsoráról, különleges eseményről vagy a hétköznapi hétköznapokról, ebben az online áruházban mindent megtalál, amit keres, és a termékeket számos kritérium szerint hatékonyan szervezi. Az üzletnek is van saját szépségápolási és szépségápolási termékcsaládja, amely bőrre, bőrre, hajra, maszkokra, krémekre, valamint sminkkészítményekre is kiterjed. Egy másik osztály a Home & Tech, amely a dekoráció és a mindennapi élet elemeinek széles skáláját kínálja, melynek a ház minden szobájában kell lennie. Annak bizonyítására, hogy az üzlet valódi bevásárlóközpont az egész család számára, benne étel- és italosztály található.

Hasznos információk a Seflridges-ről

Az áruház egyszemélyes kézbesítési módszert kínál, amelyre 4 munkanap várakozási időre van szüksége, és amelyért további, 15 font értékű szállítási díjat kell fizetnie. A megrendelt termékek visszaküldése a kézhezvételtől számított 28 napon belül lehetséges. A fizetés kizárólag online módszerekkel, készpénzes fizetés nélkül, visszatérítési rendszeren keresztül történhet. Használhat betéti vagy hitelkártyát, amelyet a Visa, a MasterCard, valamint az AliPay vagy a PayPal ad ki.

Információ a Selfridges kuponkód használatáról

A fizetési oldal alján található egy speciális mező, ahova kuponkódot adhat meg. Később érvényesítésre kerül, és a kedvezmény összegét a teljes megrendelésre alkalmazzák.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek