SHOPBOP Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióBolt a legújabb érkezők a shopbop.com06 február
promóció15% kedvezmény a shopbop.com03 február
promócióEladó összes sportwear tételek shopbop.com08 február
KuponMost 15% kedvezményt, ha ezt a SHOPBOP kupon-kód13 február

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Shopbop áttekintés

Az itt található divatos termékek mellett a bolt hűséges vásárlói nagyra értékelik a Shopbopot, mert ez egyike azon kevés helyeknek, ahol megvásárolhatják a divat luxus kategóriáját, megfizethető áron, bármilyen költségvetéssel. Adidas, Alexander Wang, Acne Studios, Alexandre Birmain, Calvin Klein, Chloe, Converse, Fendi, Gucci, Heidi Klum, Levi, Sundry, See by Chloe és Victoria Beckham csak néhány a nevek közül, amelyek a sok száz rendelkezésre álló tervezők. Ezeken a ruhadarabokon kívül minden alkalomhoz megfelelő cipőt megtalálhat, legyen az elegáns vagy alkalmi, női táskák, kiegészítők és ékszerek, amelyek segítenek bármilyen ruhában, bármilyen évszakban.

Hasznos információk a Shopbopról

Az üzletnek 2 szállítási módja van: Expressz és postai szállítás, amelyek ingyenesek minden olyan megrendelésre, amelyek összértéke meghaladja a 100 USD-t. Ellenkező esetben további 10 USD szállítási díjat kell fizetnie. A kiválasztott módok mindegyikének kézbesítési ideje 2- 4 munkanap, ill. 7-20 nap. A termékeket a kézhezvételtől számított 30 napon belül lehet visszaküldeni, és 85 USD visszatérítési díjat kell fizetniük. A fizetés kizárólag online módon, biztonságos fizetési módokon, bankkártyával vagy bankkártyával történhet, amely a Visa, MasterCard, American Express, Fedezze fel, a JCB Diner's Club és az Union Pay.

Információ a ShopBop kuponkód használatáról

Bármely ShopBop kuponkód beírható az oldalra a kosár és a termékek összefoglalójával, ahol az automatikus érvényesítés után a teljes megrendelésre alkalmazott csökkentésének értéke kerül alkalmazásra.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek