Sorel Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióSorel.com promóció: ingyenes szállítás11 július
KuponKupon kód Sorel.com: 10% kedvezmény30 június
KuponSorel.com 50% kedvezmény kód26 június

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a SOREL árul Magyarországnak

A SOREL 1962-ben alakult azzal a küldetéssel és vízióval, hogy az év minden évszakára hasznos lábbeliket készítsünk, amelyek minőséget, kiegyensúlyozott védelmet és funkcionalitást tartalmaznak, amelyek túlmutatnak a határokon.

A SOREL márka az egész családnak kínál termékeket, például férfiaknak, nőknek és gyerekeknek, és a legjobb az, hogy minden alkalomra és évszakra beszerezhet cipőt.

A SOREL által forgalmazott termékek közé tartoznak a bokacsizmák, téli csizmák, ékcsizmák, esőcsizmák, fűzős csizmák, báránybőr csizmák, sportcipők, tornacipők, alkalmi csizmák, vízálló csizmák, szandálok, ékcsizmák, sarkú csizmák, lapos csizmák , papucsok, papucsok, papucsok, csizma bélések, zoknik.

Hogyan szállít a SOREL Magyarországra

A SOREL becsült 2-12 munkanapon belül szállítja termékeit a UPS cégen keresztül, jelenleg csak az Egyesült Államokba szállítják. Alaska Hawaii, APO, FPO és DPO esetében a szállítási idő 4-6 hét lehet.

Milyen kedvezményeket kínál a SOREL Magyarország?

A SOREL egy kedvezménykategóriát kínál ügyfelei számára, ahol akár 25%-os kedvezményt is kínál.

Fizetési módok a SOREL Magyarországnál

A SOREL hitelkártyákkal (például Visa, MasterCard, American Express, Discover) tudja fizetni a vásárlásait, egy másik lehetőség a PayPal digitális platformon vagy az Apple Payen keresztül.
  

Mennyi ideig tart a SOREL-ról rendelt termékek Magyarországra szállítása?

A SOREL becslései szerint termékei 5-7 munkanapon belül megérkeznek rendeltetési helyükre.

A kuponok jelenleg a SOREL Hungary oldalon érhetők el

Itt található néhány elérhető SOREL promóciós ajánlat és kupon lista:

Ingyenes szállítási kupon minden SOREL rendelésre
Akár 40% kedvezmény a SOREL mai akciós ajánlataival
50% kedvezmény kód a Kinetic cipőkre
Akciós ajánlatok akár 60% kedvezménnyel
Szezonvégi akció: akár 25% kedvezmény cipők, csizmák és egyebek árából

SOREL Magyarország Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálattal a 18886976735-ös telefonszámon lehet felvenni a kapcsolatot hétfőtől péntekig 5:00 és 21:00 óra között, szombaton és vasárnap 6:00 és 19:00 óra között, erre is van lehetőség. hogy ezt egy online chaten keresztül tegye meg.

SOREL kupon magyarországi felhasználásának előnyei

Az egyik előny, amelyet a SOREL-on történő vásárlások során megemlíthetünk, hogy a kedvezményes kuponok fizetése és felhasználása során spórol, a másik, amit kiemelhetünk, hogy a SOREL-on tetszés szerint és minden alkalomra választja ki a kívánt termékeket. amit akarsz, azon kívül, hogy egy helyen vásárolhatsz az egész családnak férfiaktól, nőktől és gyerekektől.

Hogyan tudom visszaküldeni Magyarországról a SOREL-ról rendelt terméket?

A SOREL oldalon történő visszaküldéshez 60 munkanap áll rendelkezésére a megrendelés kézhezvételétől számítva, ehhez lehetősége van arra, hogy közvetlenül a fizikai üzletébe térjen vissza, vagy postai úton tegye meg, amelyben szüksége lesz egy visszaküldési címkére, amelyet kötelező generáljon az oldalról, amelyet ki kell töltenie és ki kell nyomtatnia, és követnie kell az összes feltüntetett utasítást, majd el kell vinnie a csomagot a legközelebbi Ups irodába, tudnia kell, hogy a visszaküldendő tételeknek kitűnő állapotúnak, használaton kívülinek, címkékkel ellátottnak kell lenniük. és az eredeti dobozában.

Exkluzív SOREL kupon új vásárlóknak Magyarországon

Az új ügyfelek élvezhetik a SOREL által elérhető összes ajánlatot és kedvezményt.

SOREL Magyarország a közösségi oldalakon

A közösségi oldalakon a legfrissebb kollekcióbemutatókkal kapcsolatos információk mellett a legújabb promóciós ajánlatokat is felfedezheti.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A SOREL által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

A SOREL által kínált különféle kedvezmények közül a cikkekre maximálisan 40%-os kedvezményt élvezhet.

SOREL Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

A SOREL-on regisztrálva tájékoztatót kaphat termékeik híreiről és frissítéseiről, valamint ajánlatairól és kedvezményeiről.

A SOREL-hoz hasonló üzletek

A SOREL-hoz hasonló különböző oldalak találhatók, amelyeket felkereshet, hogy hasonló termékeket találjon, amelyekkel összehasonlíthatja áraikat vagy kedvezményeiket. Ezek lehetnek az Ugg.com, Brownshoes.com, Timberland.com oldalak.

SOREL Magyarország BLACK FRIDAY kuponok

A SOREL-nál a Black Friday kedvezmények nagyon zsúfoltak a vásárlók körében, hiszen ezen az ünnepen lenyűgöző, 75%-os kedvezményeket szállítanak ki, és ők is élvezhetik az aznap elérhető 5%-os kedvezménykuponjaikat.

Kupon a SOREL Magyarország részére 11.11

A SOREL 11.11 kedvezményeihez nagyon jó akciókat ad vásárlóinak, melyeket az erre a napra adott 40% és 50% közötti kedvezményekkel együtt vehet igénybe.
  

SOREL Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A SOREL márka számára a Cyber ​​​​Monday kedvezmények a legfontosabbak az évben, hiszen ezen a napon 75%-os kedvezményt kapnak a cybernauts ügyfelei, ugyanis ezen a napon a megakedvezményeiket az online vásárlások esetén kézbesítik. 10%-os és 15%-os kedvezménykuponokat is igénybe vehet.
 

SOREL Magyarország kuponok karácsonyra

A SOREL-nál a karácsonyi kedvezményeket december hónapban ünneplik, és erre az időszakra a szezonális árucikkek pompás kedvezményeit élvezheti, melyeket 40%-ban találhat meg, ráadásul ezekre az időpontokra nagyon jó akciókat és ajánlatokat is kaphat.
   

SOREL mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

Jelenleg nincs letölthető mobilalkalmazás.

A SOREL áruházban értékesített híres márkák

A SOREL oldalon található összes termék megfelel a saját márkájának, tervezésének, gyártásának és stílusának.

 

 

Ingyenes kiszállítást kínál a SOREL Magyarországra?

A SOREL-nél ingyenes normál kiszállítást talál, ha másik szállítási módot választ, a költség 6 és 19 dollár között mozoghat.

Fizethetek a SOREL-nél PayPal segítségével?

A SOREL-nél fizethet a PayPal digitális platformon, valamint hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard, American Express, Discover, másik lehetőség az Apple Pay.

A SOREL-ben hova írjam a kedvezménykupont?

A SOREL-ben a termékek kiválasztását követően a bevásárlókosárba kell mennie, ahol az oldal bal felső sarkában talál egy dobozt, amelybe beírhatja az igényelni kívánt kuponszámot, ezt követően folytatnia kell a fizetési folyamatot, és véglegesítenie kell a vásárlást.

Utoljára frissített kuponok: Ma
23 június 2024
Sorel kuponkód

Különleges akciók és kuponok a SOREL Magyarországnál

Szeretne naprakész lenni a SOREL legújabb kuponjaival és promóciós ajánlataival? Az alábbiakban a legfrissebbek listája található:

Ingyenes szállítási kupon minden SOREL rendelésre
Akár 40% kedvezmény a SOREL mai akciós ajánlataival
50% kedvezmény kód a Kinetic cipőkre
Akciós ajánlatok akár 60% kedvezménnyel
Szezonvégi akció: akár 25% kedvezmény cipők, csizmák és egyebek árából

Sorel Kupon

Egyéb hasonló üzletek