SSENSE Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponLuxus divat a ssense.com25 április
Kupon50% kedvezmény a megrendelés használata voucher kód26 április
promócióÚjdonságok a férfiak ssense.com10 március
promócióIngyenes szállítás ssense.com07 március

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

SSENSE áttekintés

Ez az online áruház egyike azon kevés lehetőségeknek, amelyekkel nagyon alacsony áron megkaphatja a luxustermékeket. Természetesen ez egy Ssense-kuponkód és a weboldalon elérhető ajánlatok kombinálásával lehetséges, amelyek bármikor megtalálhatók. Ennek a boltnak az az előnye, hogy a saját márkájú ruházatot, lábbelit és kiegészítőket árusít, de a világhírű divatházak termékeit is eladja. Közülük a legismertebbek: Balenciaga, Balmain, Alexander Wang, Alexander McQueen, Calvin Klein, Burberry, Adidas, Acne Studios, Comme des Cargons, Chlose, Christian Louboutin, Giuseppe Zanotti, Docle & Gabbana, Reebok, Nike, Stella McCartney, Valentino, Versace, Victoria Beckham és még sokan mások.

Hasznos információk az SSENSE-ről

Az online áruház minden termékét nemzetközi, biztonságos és gyors szállítási módokon keresztül szállítja. A várakozási idő 3–5 munkanap, azzal a garanciával, hogy ez az időtartam nem kerül letétbe. A szállítás költsége további 20 euró adó megfizetését igényli. Ha azonban megrendelése eléri a 250 eurós minimális küszöböt, ingyenes szállítást kap. Az üzlet visszaküldési politikája a megrendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül elfogadja a termékek visszaküldését.
Az elfogadott fizetési módok kizárólag online módon történnek, anélkül hogy lehetősége lenne fizetni a visszatérítési rendszerben. Az elfogadott hitelkártyák vagy bankkártyák a Visa, a MasterCard, az American Express és a PayPal által kibocsátott kártyák, amelyeknek lehetősége van fizetni paypal számlán keresztül.

Információ az SSENSE kuponkód használatáról

A Ssense kuponkódot közvetlenül az online áruház platformon keresztül kaphatja meg, amely automatikusan hozzáadja az ügyfélfiókjában elérhető promóciós kódokat. Innentől mindössze annyit kell tennie, hogy ellenőrizze, hogy nem lépik-e túl a lejárati időt. Ezután, amikor megrendelést szeretne tenni, a fizetési mód kiválasztásakor lehetősége van egy vagy több fiókban elérhető kuponkód kiválasztására.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
17 Lehet 2021

Egyéb hasonló üzletek