UNICE Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponMost 4 $ - os kedvezmény minden UNICE.com vásárlás04 március
KuponPLUSZ 5% kedvezmény kód UNICE megrendelések több mint $20008 július

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

UNICE áttekintés

Az áruház nemcsak a parókák és hosszabbítók szempontjából vonzó termékeket részesít előnyeiben, hanem szigorú kiválasztási folyamaton is keresztüljut annak biztosítása érdekében, hogy a legszebb és egészséges hajat használják. Több mint 30 parókamodell közül választhat, különféle kivitelben, színben, frizurában és hosszúságban. Továbbá innen megvásárolhatja a legjobb termékeket ápolásukhoz és karbantartásukhoz. Ezen felül, ha fogalma sincs arról, hogy mi illik hozzád vagy mire van szüksége, az áruház a választott "megjelenés" választékát kínálja Önnek. Szintén ebben a részben követheti az ügyfelek véleményét, mindkettő eldöntheti a legmegfelelőbb választást, valamint megnézheti az ügyfelek tapasztalatait és a termékek minőségét.

Hasznos információk az UNICE-ról

Az üzlet nemzetközileg, speciális futárszolgálaton keresztül, mint például a DHL, a UPS és a TNT, szállítja, ingyenes kiszállítási módszerrel, átlagosan 5-7 munkanapon belül. A megrendelt termékektől függően 7-30 nap áll rendelkezésére, attól a pillanattól kezdve, amikor kézhez kapta a termékeket. Rendelkezésre áll a pénzvisszafizetés, vagy a termékek cseréje / cseréje. A fizetés kizárólag az online rendszerben, Visa, MasterCard, Discover, American Express és PayPal segítségével lehetséges.

Információ az UNICE kuponkód használatáról

Az online áruház weboldala és a mobilalkalmazás lehetővé teszi számok és / vagy számkód formájában egy kuponkód megadását, másolásával és a kijelentkezési oldal egy további ablakába történő hozzáadásával, mielőtt megerősítené. a megrendelés. . A kupon visszaigazolása után, ha az érvényes, a megfelelő csökkentést automatikusan alkalmazni kell.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
28 március 2023

Egyéb hasonló üzletek