UNICE Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióVegye fel az USD55 promóciót a UNICE.com rendelés az alkalmazásban21 október
KuponUNICE.com 10% promóciós kód 31 augusztus
KuponVegye ki a kedvezményes kódot a következő címen: UNICE.com: akár USD50 elemek kiválasztása04 július
KuponMost 4 $ - os kedvezmény minden UNICE.com vásárlás04 március

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Mit árul az Unice

Az Unice azon dolgozik, hogy bizalmat teremtsen több ezer vásárlójának világszerte, különböző lehetőségeket kínálva és kínálva, amelyek alkalmazkodnak minden egyes használójának stílusához, akár nappal, akár éjszaka, akár alkalmi, akár elegáns stílusban.

Az Unice-nál elérhető termékek a legmagasabb minőségben készülnek, amelyek megfelelnek az ügyfelek igényeinek, mivel garantáltan természetes hajból készült parókákat és kiterjesztéseket kínálnak, amelyek innovációval és technológiával, kézzel varrottak, hogy kényelmet és légáteresztő képességet biztosítsanak.

Az Unice-nál kapható termékek között hosszú és rövid parókák, hullámos és egyenes, göndör, bob stílusú, fejpántos parókák, különböző színekben, hajszálak, hajhosszabbítók, kiegészítők, mint például sapka, klipszek, hidratáló krémek, szempillaspirálok, hajpántok, hajkiegyenesítő fésűk.

Hogyan szállítja az Unice a megrendeléseket?

Az Unice az Egyesült Államokban található raktárából UPS-szel, kínai raktárából pedig DHL, TNT, FedEx és UPS segítségével szállítja a megrendeléseket.

Milyen kedvezményeket kínál a Unice?

A Unice által kínált kedvezmények a következők:

70% kedvezmény a kiválasztott kiárusított termékekből.

50%-os kedvezmény a kiárusított termékekből.

Termékek 15%-os és magasabb árengedménytől.

Két parókát 100 dollárért kínáló ajánlat.

A második darabot 40% kedvezménnyel kapja meg.

Fizetési módok az Unice-on

Az Unice-on elfogadott fizetési módok a hitelkártyák, mint a Visa, MasterCard, Discover, American Express, JCB, valamint a PayPal, After Pay, Clear Pay, Zip, Sezzle és Klarna.

Mennyi ideig tart a Unice-tól megrendelt termékek kiszállítása?

Az Unice-ról rendelt termékek kiszállításának ideje attól függően változik, hogy melyik célállomásról történik a szállítás. Az amerikai raktárból feladott megrendelések esetében 1-5 munkanapot vehet igénybe, a kínai raktárból feladott megrendelések esetében pedig akár 7 munkanapot is.

Az Unice-on jelenleg elérhető kedvezményes kuponok

A Unice-on jelenleg elérhető kedvezményes kuponok a következők:

$50 kedvezmény a $350 feletti rendelésekből a SCHOOL kód használatával.

10 kedvezmény a 99 $ feletti megrendelésekre az ISKOLA kód használatával.

Unice ügyfélszolgálat

A Unice-nál elérhető ügyfélszolgálat a soporte@Unice e-mail címre küldött e-mailben, a 16267846221 címen, online csevegésből vagy WhatsApp üzenet küldésével a 16267824231 címen érhető el.

A Unice kupon használatának előnyei

A Unice paróka szerelmesei számára a Unice kedvezménykupon használatának előnye, hogy pénzt takaríthatnak meg a pénztárnál, a másik előnye pedig az, hogy egy másik terméket is magukkal vihetnek.

Hogyan küldhetem vissza a Unice-tól rendelt terméket?

A Unice-on megrendelt termék visszaküldéséhez az ügyfeleknek be kell jelentkezniük a fiókjukba, ki kell választaniuk a megrendelést, majd a visszaküldésre kell kattintaniuk, és követniük kell az utasításokat, amelyeket ez ad a folyamat befejezéséhez.

Exkluzív kupon új vásárlóknak a Unice-on

Az Unice új vásárlói a vásárláskor elérhető összes kuponos akciót, valamint az új vásárlóknak szóló 100%-os kedvezményt igénybe vehetik.

Unice a közösségi médiában

A Unice vásárlók megtalálhatják a közösségi hálózatokon az összes elérhető promóciót az ajánlatokban és az elérhető kedvezményekben, valamint a kiárusításokban és a kuponokban, valamint az összes elérhető termékben.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Az Unice által a vásárlók számára kínált maximális kedvezmény

A Unice vásárlói számára elérhető maximális kedvezményként 70%-os kedvezményt élvezhetnek.

Unice kupon a hírlevél feliratkozáshoz

A Unice hírlevélre feliratkozó vásárlók folyamatosan értesülhetnek az elérhető promóciókról és exkluzív ajánlatokról.

Unice-hoz hasonló üzletek

Az Unice-hoz hasonló üzletek a Nadula.com, Luvmehair.com, amelyek látogathatók, és ahol hasonló termékek kaphatók.

Unice fekete pénteki kuponok

A legjobb termékkedvezményeket a Unice a fekete pénteki kedvezmény ideje alatt kínálja, amikor a legjobb ajánlatokat és kedvezményeket találja az ügyfelei számára, amelyek akár 70% -ig is elérhetők, további 5% -os kuponokkal.

Unice kuponok a 11.11-hez

A kedvezményes kuponok, hogy Unice van a 11.11 értékesítési ünnep találhatók 5% -tól előre elérhető ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek akár 50% -ig is lehetnek.

Unice kuponok a Cyber Monday

A Kiberhétfői kedvezmény megünneplésére a Unice vásárlói élvezhetik a legjobb ajánlatokat és kedvezményeket, amelyek akár 77% -os kedvezményt is kínálnak, további 15% -os eladási kuponokkal.

Unice karácsonyi kuponok

Hogy élvezze a karácsonyi ünnepeket a Unice-on, megtalálhatja a legjobb ajánlatokat és kedvezményeket az ügyfelek számára, amelyek akár 15% -ig is lehetnek, további 3% és feletti kedvezménykuponokkal.

 Unice mobilalkalmazás IPhone-ra és Androidra

Unice van az ügyfelek számára elérhető mobilalkalmazás iPhone és Android, amelyből az ügyfelek, hogy a vásárlások és kap 55 $ le.

Az Unice-on értékesített híres márkák

Az Unice kizárólag saját márkás termékeket forgalmaz.

 

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 Lehet 2024
UNICE.com kuponkód

Különleges promóciók és kuponok az Unice-on

Az Unice-on elérhető különleges promóciók és kedvezmények révén a vásárlók naprakészen értesülhetnek a legfrissebb hírekről, hogy vásárlásaik során pénzt takaríthassanak meg.

UNICE.com Kupon

Egyéb hasonló üzletek