ROMWE Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promóció$ 5 off megrendelések több mint $4918 október
promócióIngyenes szállítás romwe.com29 július
promócióIngyenes expressz szállítás06 július
promóció$ 5 off on romwe.com25 június

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

A ROMWE áttekintése

Az üzlet az eladott termékek egyediségével az ügyfelek preferenciái között helyezkedett el, furcsa modellekről szól, de gyönyörű és megfelel a legújabb divat trendeknek. Emellett a termékek minőségét az elégedett vásárlók ezrei garantálják, akik véleményét több tíz oldalas áttekintéssel tudják megismerni az üzletről. A termékek minőségét és megjelenését a termékek bemutatására használt képek jól hangsúlyozzák. A ruhák itt alkalmazhatók mind különleges alkalmakkor, amikor elegáns ruhára van szükség, mind a mindennapi élethez, ahol alkalmi és akár sportfelszerelés is megfelelő. A bolt vásárlási élményében kevésbé kellemes szempont, hogy Önnek külön díjat kell fizetnie a visszaküldött termékekért, ha nem köszönnek meg, vagy nem felelnek meg az Ön méretének.

Hasznos információk a ROMWE-ról

A termékek ingyenesen, 2 kézbesítési módszer szerint szállíthatók, 3-7 vagy 7-15 napos szállítási idővel. A rendelés teljes értékének el kell érnie 129 dollárt, illetve 89 dollárt annak érdekében, hogy elkerülje a szállítási adót. Ellenkező esetben a választott kézbesítési módtól függően további 4,99 vagy 12,99 dollárt kell fizetnie. Az üzlet ügyfeleinek nagyvonalú visszatérítési politikát kínál, amely a kézhezvételtől számított 60 napon belül elfogadja a termékek visszaszállítását.

Online áruházként a fizetés ugyanúgy történik, készpénzes fizetési módszer nélkül. Így a Visa, a MasterCard, az Discover és a JCB hitelkártyákat elfogadják.

Információ a ROMWE promóciós kód használatáról

A ROMWE kuponkód csak egyszer használható, egyetlen megrendelésre érvényes. A beszerzési oldal speciális részébe kell beírni, ahol kiszámítják és alkalmazzák a kedvezményt. Ettől a pillanattól kezdve nem kell további lépéseket tennie, mivel a folyamat automatizált, és megmutatja a fizetendő végső árat.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek