Urban Outfitters Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióEladó nagyon sok elem urbanoutfitters.ro05 március
promócióA nők az új gyűjtemény a urbanoutfitters.com08 február
KuponExtra 30% kedvezmény, ha Csatlakozik, hogy UO Rewards09 október
promócióURBANOUTFITTERS promóció: 30% EXTRA kedvezmény ELADÓ tételek07 július

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

UrbanOutfitters áttekintés

Ezen az online áruházon belül gazdagíthatja ruhásszekrényét mind a hideg évszak, mind a meleg termékekkel, pihentető / alkalmi stílusokkal, valamint elegáns stílusokkal, különleges eseményekhez vagy mindennapi élethez. A ruháktól, harisnyaktól, felsőktől, dzsekikig, nadrágokig, alsóneműkön, fürdőruhákon és cipőktől kezdve az ápolási és szépségápolási termékekig vagy az otthoni és kerti termékekig, dekorációkhoz és háztartási cikkekig. Ezenkívül az üzlet teljes Vintage osztályt fog biztosítani, amely lefedi mind a ruházat kategóriáit, mind az egyéb típusú dekorációkat és termékeket. A Urban Outfitters online áruház termékeinek minőségét a divatipar néhány legnagyobb márkájával - például az Adidas, Fila, Batiste, Billabong, Converse, Dr. Martens, Nike, Ray-Ban, Timberland - együttműködés biztosítja. , Tommy Hilfiger, Vans. és több. Az áruház a termékek eladásával garantálja a minőség és az eredetiség garanciáját.

Hasznos információk az UrbanOutfitters-ről

Az áruház 4 szállítási módot kínál, amelyek nemzetközileg megrendelésre állnak rendelkezésre, az alábbiak szerint: Normál (5-7 munkanapon), Expressz (2-3 munkanapon), Rush (1-2 munkanapon) és Teherautón (2-4 hét) . A szállítási költség a szokásos szállítás esetén ingyenes, ha a teljes rendelés eléri a minimális 50 USD-t. Ellenkező esetben további 4,95 USD szállítási díjat kell fizetni. Más kézbesítési módok esetén 14,95, illetve 21,95 dollár díjat kell fizetni. A visszatérési politika elfogadja a termékek visszaküldését a boltba, a kézhezvételtől számított 30 napon belül. A termékek visszaküldése ingyenes. Az online áruházból történő megrendelések fizetése kizárólag online módon történhet, Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, China Union PAy, Diners Club, PayPal, Afterpay, Apple Pay és Urban Outfitters ajándékkártyákon keresztül.

Információ az UrbanOutfitters kuponkódjának használatáról

Miután hozzáadta kedvenc termékeit a kosárba, a fizetési mód kiválasztása előtt megadhatja a UrbanOutfitters kuponkódját a vásárlási oldal speciális részében.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek