AUTODESK Kuponok és promóciós kódok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponAUTODESK.com 33% kuponkód kiválasztott elemek25 december
KuponAUTODESK.com 15% promóciós kód22 október
KuponPromóciós kód AUTODESK.com : 30% kedvezmény18 szeptember
promócióAUTODESK Black Friday 2022: 30% extra kedvezmény az AutoCAD, az AutoCAD LT és a Revit LT Suite számá30 november

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

 Amit az AUTODESK árul Magyarországnak

Az AUTODESK-ot 1982-ben alapították Kaliforniában azzal a küldetéssel, hogy a tervezés és a gyártás világát megváltoztassák. Az Esté elkötelezett a 2D és 3D tervezőszoftverek iránt, amelyek mindent lefednek a tervezéstől a gyártáson, az építésen át a szórakoztatásig és még sok más lehetőségre. Az AUTODESK az innovációról és a tervezésről szól, hogy intelligensebb, izgalmasabb termékeket hozzanak létre mindenki számára, amelyek kihívásokat jelentenek a legkisebbektől a legnagyobbakig.

Az AUTODESK ötvözi a technológiát és a tehetséget, amely lehetővé teszi a képzést és a megoldások keresését egyidejűleg a szükséges eszközökkel, hogy rugalmasan dolgozhassanak, hogy átalakítsák azt, ami szükséges, innovációt és kihívást jelent a lenyűgöző és környezetbarát termékek gyártása során. világot jobbá, számtalan megoldást kínálva mindenkinek.

Az AUTODESK olyan termékeket értékesít ügyfeleinek, mint a Civil 3D, Autocad, Autocad LD, BIM Collaborate PRO, Revit, BIM Integrated, Inventor, Fusion 360, Navisworks, 3DS Maximo, May, Arnold, Mudbox, Grid Shot, Best Products, Solutions Industrial , Educational Access, ezek a termékek, amelyeket az AUTODESK tartalmaz, az építészet, a mérnöki és az építőipar, a terméktervezés és -gyártás, a média és a szórakoztatás területére vonatkoznak.

Hogyan szállítja az AUTODESK a szoftverprogramot

Az AUTODESK oldalon vásárolt termékek egy fiókon keresztül érkeznek, amelyet az AUTODESK oldalon kell létrehoznia egy linken keresztül.

Milyen kedvezményeket kínál az AUTODESK Magyarország?

Az AUTODESK-on csak 20% kedvezményt talál termékei között.

Fizetési módok az AUTODESK Magyarországnál

Az AUTODESK oldalon előfizethet a termékre a főbb hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard, American Express és PayPal digitális számlával.
  

Mennyi ideig tart az AUTODESK oldalról rendelt termékek kiszállítása?

Az AUTODESK oldalon a fizetés érvényesítése és megerősítése után azonnal megkapja a termék letöltéséhez szükséges linket, ez a folyamat csak néhány percig tarthat.

A kuponok jelenleg az AUTODESK Hungary oldalon kaphatók

Az AUTODESK Magyarország számára jelenleg ezek a kuponok és promóciós ajánlatok érhetők el:

10% kedvezmény kód AUTODESK Éves előfizetés 3 évre
Több mint 2000 USD kedvezmény az AUTODESK oldalon AUTOCAD-előfizetési kuponnal
10% AUTODESK promóciós kód, amikor regisztrál
Szerezzen 15% kedvezményt az AUTODESK kuponjával
AUTODESK kuponkód 20% kedvezmény az AutoCAD LT előfizetésre

AUTODESK Magyarország Ügyfélszolgálat

Ha kapcsolatba szeretne lépni az AUTODESK ügyfélszolgálatával, ezt egy kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül kell megtennie, de ehhez közvetlenül a fiókjából kell megtennie.

AUTODESK kupon felhasználásának előnyei Magyarországon

A kedvezménykuponok AUTODESK webhelyen történő használata azzal az előnnyel jár, hogy újabb előfizetést szerezhet, mivel a kedvezménykupon felhasználásával pénzt takarít meg a fizetéskor.

Hogyan küldhetek vissza vagy törölhetek egy AUTODESK szoftvert?

Terméke megújításának megszakításához vagy deaktiválásához az AUTODESK oldalon közvetlenül a fiókjából kell megtennie, amelyen be kell jelentkeznie, meg kell lépnie a számlázási és rendelési lehetőséggel, kattintson az automatikus megújítás kikapcsolása lehetőségre, és kövesse a javasolt lépéseket a folyamat befejezéséhez.

Exkluzív AUTODESK kupon új vásárlóknak Magyarországon

Az AUTODESK oldalon új ügyfelei exkluzív átutalási ajánlatokat kapnak, amelyeket alacsony árfolyamon találhatnak meg e-mailjükben. Az AUTODESK kupon új ügyfelek számára 20 USD kedvezményt biztosít legalább 100 USD értékű átutalás esetén.

AUTODESK Magyarország a közösségi oldalakon

Az AUTODESK nagyon hasznos információkat tartalmaz a közösségi oldalakon, és rendszeresen közzéteszik a legújabb promóciós kódokat.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximális kedvezmény, amit az AUTODESK kínál a magyarországi vásárlóknak

Korlátozott ideig az AUTODESK maximum 20%-os kedvezményt biztosít termékeire.

AUTODESK Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

Az AUTODESK-on a hírlevélre való feliratkozáskor ügyfelei hírleveleket kapnak, amelyekben hírleveleket kapnak, valamint ajánlati kódokat, árakat és promóciós közleményeket kapnak többek között. Az AUTODESK promóciós kódja a hírlevélre feliratkozók számára ma 20 USD kedvezményt biztosít legalább 100 USD átutalások esetén

Az AUTODESK-hoz hasonló programok

A piacon számos olyan boltot találhat, amelyek hasonlóak lehetnek az AUTODESK-hoz, ahol beszerezhet néhány megfelelő terméket, amelyekhez ellenőrizheti és összehasonlíthatja az áraikat vagy az elérhető tartalmukat, ezek az üzletek, amelyeket felkereshet, az Adobe .com, Ansys.com, Plangrid.com, többek között.
        

AUTODESK Magyarország kuponok BLACK FRIDAY-re

Az AUTODESK-on a Black Friday akciós ünnepre adott kedvezményekhez a szoftverében sokféle kedvezményt találhat, amelyek akár 70%-ot is elérhetnek speciális ajánlatokkal.

Kupon az AUTODESK Magyarország részére 11.11

11.11-én az AUTODESK-ban nagyon jó promóciókat hajtanak végre ügyfelei elégedettsége érdekében, amellett, hogy akár 45%-ot is elérhetnek.

AUTODESK Magyarország Cyber ​​​​Monday promóciós kuponok

A Cyber ​​​​Monday kiárusítás ünnepére az AUTODESK termékszoftver óriási kedvezményeket kínál kibernaut ügyfelei számára, akik 5%-tól kedvezményes kuponokat, valamint 70%-os kedvezményeket kínálnak.
 

AUTODESK Magyarország Kuponok karácsonyra

Karácsonykor az AUTODESK nagyon jó promóciós kedvezményeket biztosít december hónapra, hiszen termékei ajánlatai és kedvezményei mellett 30%-os kedvezményeket is találhat.

AUTODESK mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

Az AUTODESK jelenleg nem rendelkezik mobilalkalmazással.

 Eladó ismert szoftver az AUTODESK weboldalon

A legnépszerűbb AUTODESK szoftverek: Civil 3D, Autocad, Autocad LD, BIM Collaborate PRO, Revit, BIM Integrated, Inventor, Fusion 360, Navisworks, 3DS Maximo, May, Arnold, Mudbox.

 

 

Ingyenes szállítást kínál az AUTODESK?

Az AUTODESK-előfizetések kiszállítása ingyenes, mivel az AUTODESK-ben létrehozott fiókján keresztüli linken találhatók.

Fizethetek az AUTODESK-nél PayPal segítségével?

Az AUTODESK-nél biztonságosan és megbízhatóan fizetheti előfizetéseit a PayPal digitális pénztárcáján keresztül.

Az AUTODESK-ben hova írjam a kedvezménykupont?

Kedvezményes kupon írásához az AUTODESK fizetőoldalán egy doboz áll rendelkezésre, amelybe a vásárlónak be kell írnia a felhasználni kívánt számot.

Utoljára frissített kuponok: Ma
25 július 2024
AUTODESK kuponkód

Akciók és különleges kuponok az AUTODESK Magyarországnál

Az elmúlt időszak legjobb kedvezményes kuponjai és promóciós ajánlatai az AUTODESK számára az alábbi sorokban találhatók:

10% kedvezmény kód AUTODESK Éves előfizetés 3 évre
Több mint 2000 USD kedvezmény az AUTODESK oldalon AUTOCAD-előfizetési kuponnal
10% AUTODESK promóciós kód, amikor regisztrál
Szerezzen 15% kedvezményt az AUTODESK kuponjával
AUTODESK kuponkód 20% kedvezmény az AutoCAD LT előfizetésre

AUTODESK Kupon

Egyéb hasonló üzletek