ManyCam Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióAkár 20% kedvezmény kiválasztott tételek ManyCam.com22 november
KuponPromóciós kód itt: ManyCam.com: 25% kedvezmény kiválasztott tételek15 december
KuponManyCam.com Promóciós Kód: 15% kedvezmény standard éves előfizetés17 november
KuponManyCam.com Fekete Péntek 2022 Kupon: Mentés 25%01 december

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a MANYCAM árul Magyarországnak

A MANYCAM egy olyan programként működik, amely lehetővé teszi, hogy mindenki használja webkameráját azáltal, hogy különböző videocsevegő- és videoátviteli alkalmazásokat ad hozzá egyidejűleg olyan operációs rendszerű számítógépekhez, mint például: Windows és Mac. Ezen kívül a felhasználók mindenféle effektust is hozzáadhatnak élő grafikus és videószűrők, a főoldalon opciókat kaphat az összes információval a webhely szolgáltatásairól és megoldásairól; ennek a platformnak az összes szolgáltatását megszerezheti a MANYCAM által kínált 3 csomag bármelyikének megvásárlásával, amelyek közül az első a 29 USD-ba kerülő standard csomag egy évre, de lehetősége van licenc vásárlására is. egy életre, csak 69 USD-t fizet. Ezt követi a tanulmányi terv évi 59 USD áron, és 119 USD az életre, végül megtalálja a prémium csomagot, ez a legexkluzívabb, és amely lehetővé teszi, hogy hozzáférjen az oldal összes funkciójához, csak 79 USD-t kell fizetni egy éves licencért és 149 USD-t az életre szóló licencért. Miután kiválasztotta az Önnek legmegfelelőbb csomagot, a fizetési területre léphet, itt kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb űrlapot, kitöltheti az összes szükséges adatot, és a fizetés megtörténte után 10-15 percen belül e-mailt kap, ebben megérkezik az előfizetéséhez szükséges összes információ, és az összes alkalmazást és funkciót a választott csomagnak megfelelően élvezheti.

Hogyan szállítja a MANYCAM a szoftvert?

Szoftverként a MANYCAM nagyon egyszerű módon, e-mailben küldi el a hitelesítési kulcsot.

Milyen kedvezményeket kínál a MANYCAM Magyarország?

Ez az oldal jelenleg 25% kedvezményt kínál mindazoknak, akik elő szeretnének fizetni az elérhető csomagok valamelyikére.

Fizetési módok a MANYCAM Magyarországnál

A MANYCAM különböző módokon teszi lehetővé a csomagok kifizetését, ezek közül az egyik hitelkártyával, például: VISA vagy MASTERCARD, ugyanúgy, ahogy PayPal fiókkal, SKRILL vagy Union Pay 100%-os biztonsággal is megteheti. Végül lehetőség van banki átutalással történő fizetésre.
  

Mennyi ideig tart a MANYCAM oldalról rendelt termékek kiszállítása?

A MANYCAM oldalon a fizetés megerősítésekor 10-15 percen belül e-mailt kap az előfizetés minden szükséges adatával, valamint az aktiváláshoz szükséges utasításokkal.

A kuponok jelenleg elérhetőek a MANYCAM Hungary oldalon

Jelenleg több kupon is elérhető a MANYCAM szoftverhez. Íme a főbbek:

35%-os MANYCAM kupon éves, prémium és életre szóló csomagokhoz. 15% kedvezmény kód a MANYCAM bármely verziójára a mai napon érvényes kupon: 25% kedvezmény a MANYCAM szoftverre
20% kedvezmény bármely választott MANYCAM csomagra még ma
Promóciós kód: 30% kedvezmény minden rendelésre
25% kedvezmény kupon a MANYCAM bármely verziójához

MANYCAM Magyarország Ügyfélszolgálat

Ha kapcsolatba szeretne lépni az ügyfélszolgálattal, ezt megteheti egy űrlapon, amelyet ki kell töltenie a webhelyén, vagy e-mailben a support@MANYCAM címre, valamint közösségi hálózatain keresztül.

A MANYCAM kupon magyarországi felhasználásának előnyei

A kuponok beszerzése és felhasználása a MANYCAM webhelyen hasznos, mivel a kedvezményeik használatával új frissítéseket, valamint új letöltéseket szerezhet, amelyek szórakoztatóbbá és kedvezőbbé teszik videohívásait, legyen az oktatási, szakmai vagy közösségi, háttér hozzáadásával, effektusok, rajzok és szövegek, egyebek mellett. A MANYCAM kedvezménykuponjával átlagosan 25% kedvezményt kap az elérhető csomagokból.

Hogyan küldhetek vissza vagy törölhetek egy MANYCAM szoftvert?

A MANYCAM eltávolítása nagyon egyszerű és egyszerű, mivel megteheti a Programok hozzáadása vagy eltávolítása menüpontban, keresse meg a MANYCAM webhelyet, kattintson rá, és válassza az Eltávolítás lehetőséget.

MANYCAM exkluzív kupon új vásárlóknak Magyarországon

Az új ügyfelek jelenleg csak azokat a lehetőségeket vehetik igénybe, amelyeket a MANYCAM oldaláról kínál kedvezményeiként, a magyarországi ügyfelek számára elérhető MANYCAM kupon egyelőre 25% kedvezményt hoz bármely elérhető csomagból.

MANYCAM Magyarország a közösségi oldalakon

A MANYCAM semmilyen típusú kedvezménykupont nem kínál közösségi oldalain, csak a termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos érdekes információkat láthat.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A MANYCAM által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

A MANYCAM jelenleg maximum 25%-os kedvezményt kínál az elérhető kedvezményeken felül.

MANYCAM Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

A MANYCAM oldalra való feliratkozással értesülhet a termékei és szolgáltatásai újdonságairól, valamint az akciók és kedvezmények mellett a frissítésekről. Ha feliratkozik a hírlevélre, e-mailt kap 25% kedvezménnyel a MANYCAM promóciós kódra.

A MANYCAM-hoz hasonló programok

Számos, a MANYCAM-hoz hasonló oldal létezik, ahol megtekintheti az áraikat vagy az elérhető promóciókat, ezek közül néhányat felkereshet a Spltcam.com, MOVAVI, Cyberlink. oldalakon.
        

MANYCAM Hungary kuponok BLACK FRIDAY-re

A MANYCAM számára a Black Friday kedvezmények az egyik legfontosabbak, ezen a kiárusítási ünnep alatt nagyszerű, 70%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg termékeit, valamint 15%-os kedvezménykuponokat élvezhet.

Kupon a MANYCAM Magyarország részére 11.11

A MANYCAM 11.11-i kedvezményeit csodálatos akciókkal ünnepeljük, melyeket nem lehet abbahagyni, ezen a napon 50%-os kedvezményeket is találhatunk.

MANYCAM Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A MANYCAM-nál a Cyber ​​​​hétfői kedvezmények alatt óriási promóciós kedvezményeket talál az online vásárlások esetén, mivel verhetetlen százalékokat kínálnak, amelyek 30%-tól 75%-ig alkalmazhatók termékeikre.
 

MANYCAM Magyarország kuponok karácsonyra

Decemberben híresek a karácsonyi kedvezmények és a MANYCAM számára ez az ünnep jelentős, így nagyon jó kedvezményeket kaphat a csatlakoztatható videohívásokhoz kapcsolódó termékeikre, ezek a kedvezmények 45%-ban érhetők el.

MANYCAM mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A MANYCAM lehetővé teszi felhasználóinak, hogy élvezhessék előfizetéseiket egy Androidra és iPhone-ra elérhető mobilalkalmazás letöltésével.

Eladó ismert szoftver a MANYCAM weboldalon

A MANYCAM oldalon található termékek az Ön saját márkájából származnak.

 

 

A MANYCAM ingyenes szállítást kínál?

A MANYCAM-ben ingyenesen élvezheti az előfizetések elküldését, és ezeket a fiókján keresztül kell végrehajtania az oldaláról.

Fizethetek MANYCAM-ot PayPal-lal?

A MANYCAM-nál gyorsan, egyszerűen és biztonságosan fizetheti előfizetését a PayPal digitális platformon, valamint egyéb fizetési lehetőségeken keresztül hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard vagy Wyre Transfer, Skrill Wallet segítségével.

Hová írjam a kedvezménykupont a MANYCAM-ban?

Kedvezménykupon írásához a MANYCAM-ben ezt a lépést akkor kell végrehajtani, ha kiválasztotta azt a csomagot, amelyre elő szeretne fizetni, és a fizetési folyamathoz irányítja, ahol az oldal bal oldalán talál egy dobozt, amelyet kattintania kell, hogy megjelenjen egy mező, amelyben meg kell adnia kuponszámát.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 április 2024
ManyCam Kuponkód

Különleges akciók és kuponok a MANYCAM Magyarországnál

Hogy mindig naprakész legyen a MANYCAM elérhető legújabb kuponjaival kapcsolatban, íme a legújabbak. Az ezen az oldalon elérhető MANYCAM kuponok naponta frissülnek.

35%-os MANYCAM kupon éves, prémium és életre szóló csomagokhoz. 15% kedvezmény kód a MANYCAM bármely verziójára a mai napon érvényes kupon: 25% kedvezmény a MANYCAM szoftverre
20% kedvezmény bármely választott MANYCAM csomagra még ma
Promóciós kód: 30% kedvezmény minden rendelésre
25% kedvezmény kupon a MANYCAM bármely verziójához

ManyCam Kupon

Egyéb hasonló üzletek