ManyCam Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promóció25% kedvezmény 7-es Verziója a Manycam09 Lehet
KuponPromóció: ManyCam Standard, Stúdió, Prémium 35% kedvezmény04 április
KuponÉlvezze 35% kedvezmény minden ManyCam Szoftver05 december
Kupon35% ManyCam Kupon a Szokásos Éves > Mentés $1409 január

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Manycam Felülvizsgálat

Az alkalmazás digitálisan integrált megoldásokat kínál Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez, azok számára, akik képernyőfelvételt készítenek, különféle platformokra és célokra. Ebből a szempontból előnyöket élvezhet az igényeinek és lehetőségeinek szabott csomag. A platformon belül üzleti modellek, oktatás, táplálkozás és akár videojátékok szolgáltatásait is megtalálja. Annak érdekében, hogy meggyőzze Önt a szolgáltatások minőségéről, nem sértheti megnézni a legismertebb ügyfelek listáját. Ide tartoznak a Google, az Intel, az Amazon, a Samsung, a Stanford University, az Oracle és még sokan mások.

Hasznos információk a Manycam-ról

Az alkalmazás több csatornát kínál, amelyek egyszerre használhatók, valamint hangeffektusokat a mikrofonhoz. Különleges effektusokat is érhet a weboldal által generált video részhez. Felvételt készíthet élő és rögzítő rendszerben egyaránt. Annak érdekében, hogy extra mobilitást és szabadságot biztosítson a projektek megvalósításában, a Manycam mobil alkalmazás formátumban is elérhető. Asftel, lehetősége van arra, hogy ugyanolyan minőségű szolgáltatásokat vegyen igénybe, kompakt formában, bárhová is megy. A Manycam számos olyan alkalmazással kompatibilis, amelyekre streamingre lehet szükség, mint például a Skype, Yahoo, Facebook, Adobe Connect, Omegle, TinyCha, Bidchat, House.in, YouTube, Google+, Tumblr, Chatroulette, Ustreamtv és még sok más. .
Online szolgáltatásokért fizethet, akár egyetlen vásárlás útján, akár egy havi előfizetési rendszeren keresztül, amelyet automatikusan kinyer a behelyezett kártya. Használhatja a Visa, a MasterCard, az American Express vagy a Paypal szolgáltatást, valamint bizonyos banki átutalási módszereket.

Információ a Manycam kuponkód használatáról

A Manycam kuponkóddal csak annyit kell tennie, hogy lemásolja azt a rendeltetési helyről, és hozzáadja a hivatalos webhely vásárlási oldalához. A fizetési mód kiválasztásakor a jobb oldalon jelölheti be a "Kedvezményes kuponom van" négyzetet, ahol megadhatja a kuponkódot. Ha a kód érvényes, akkor a végleges árat automatikusan kiszámítja, hozzáadva a kedvezményt. A webhely lehetőséget kínál arra, hogy más promóciókkal összegyűjtse a kuponkódot, és a fizetés elfogadásakor tájékoztatni fog a kapott kedvezményekről.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek