FWRD Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióMegmenteni a nagy fwrd.com14 február
promóció10% kedvezményt fwrd.com06 március
promócióLuxus márkák jó áron01 február
Kupon25% KEDVEZMÉNY: a legjobb FWRD Kupon ma!15 augusztus

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Az FWRD áttekintése

Az Acne Studios, Alexander Wang, Balenciaga, Balmain, Burberry, Chloe, Comme des Garcons, Fendi és az Givenchy, Gucci, Saint Laurent, Stella McCartney és Valentino között a Forward-nál luxus, minőségi termékekkel bővítheti szekrényét, de elérhető bármilyen költségvetés, függetlenül attól, hogy milyen stílusban kedveli a különleges eseményeket és eseményeket, vagy a mindennapi életet. A termékek minőségét és eredetiségét illetően ez a szempont nem ad okot aggodalomra, mivel az üzlet engedélyezett viszonteladó, ha minden márkával együttműködési megállapodások vannak. Ha bármilyen probléma merül fel, vagy bármilyen kérdése van, az üzlet ügyfélkapcsolati csapata 24 órán keresztül elérhető lesz mind a vásárláshoz, mind a válaszokhoz.

Hasznos információk a Forward.com-ról

Az üzletben csak egy szállítási módszer érhető el a nemzetközi szállításhoz, de nincs rá szükség többre, mivel termékei átadása átlagosan 3-6 munkanapon belül történik, néha még korábban is. Minden, a webhelyen megküldött megrendelés ingyenes kiszállításra kerül, függetlenül a megrendelés értékétől vagy a rendeltetési országtól. A sérült vagy nem hálás termékek visszajuttatása a kézhezvételtől számított 60 napon belül megtörténik, és a visszaküldési költségeket Ön viseli. A fizetés kizárólag online módon lehetséges, Visa, MasterCard, American Express, Discover és JCB hitelkártyával, valamint a PayPal számlán keresztül.

Információ az FWRD kuponkód használatáról

A Forward.com kuponkódja beírható egy speciális mezőbe a megrendelés teljesítése során. Ezt követően, ha a kód érvényes, annak értékét levonják a megrendelés teljes értékéből, és automatikusan alkalmazzák.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek