REVOLVE Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióIngyenes szállítás revolve.com15 augusztus
promóció10% kedvezmény az első megrendelésnél05 augusztus
promócióRendelés alatt 80 FT-Ingyenes szállítás31 január
promóció65% - os revolve.com30 január

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Revolve.com áttekintés

Az üzlet kiváló minőségű termékeket kínál, amelyeket a világ egyik legismertebb divatházakhoz tartozó világhírű márkákkal való aktív együttműködés biztosít. Ezen felül itt találhatók a saját márkádhoz tartozó termékek, amelyek a vállalat politikáját követik, és olyan termékeket kínálnak, amelyek szorosan követik a legújabb és modern trendeket, és befektetnek minőségi termékekbe. A változatos termékválaszték és a gyors szállítás tette a Revolvet első számú választássá az online vásárláshoz, több ezer ember számára, több tucat országban. Egy másik fontos elem, amely az ügyfelek számára súlyos nehézségeket jelent, az üzlet gondossága és figyelme a vásárlók gyors, hatékony és kellemes vásárlási élményének megteremtésében. Így az online áruház ügyfélkapcsolati csapata az ügyfelek számára a nap bármely szakaszában elérhető, mind azért, hogy segítsen a mennyiségek beszerzésében és kiválasztásában, valamint abban, hogy problémák merülnek fel a megrendelésekkel, a számlakezeléssel vagy a termékek visszaszolgáltatásával kapcsolatban. .

Hasznos információk a Revolve-ról

Az online áruház az ügyfelek teljes elégedettségének szentelt, ezért működik együtt profi gyors futárszolgálattal a termékek gyors és biztonságos kiszállítása érdekében. Így előnyben részesítheti 2 kézbesítési módot, amelyek megérkezéséhez 3-5 munkanap, 10-14 munkanapba kerülhet. 100 USD-t meghaladó megrendelések esetén a szállítás ingyenes. Ellenkező esetben 40 lei szállítási díjat kell fizetni. A Revolve üzletből vásárolt termékek a kézhezvételtől számított 30 napon belül visszaküldhetők. Az elfogadott fizetési módok kizárólag hitelkártyával vagy betéti kártyával készülnek, a Visa, a MasterCard, az American Express, a JCB és az Discover cégtől. Egy másik fizetési mód a PayPal számlán keresztül történik.

Információ a Revolve kuponkód használatáról

A Revolve kuponkód hozzáadható egy teljes megrendeléshez, elérve a kosárot. Ezen az oldalon egy speciálisan a kupon számára létrehozott ablakot talál, ahol a belépés után alkalmazni fogja megrendelésére.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek