hp Kuponok és promóciós kódok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióTakarítson meg akár 40% hallgatói promóciót a hp.com20 március
promócióhp.com kupon: akár 40% hallgatói kedvezmény21 Lehet
promócióIngyenes szállítás + akár 67% kedvezmény hp.com elemek kiválasztása08 június
promócióPromo at hp.com: USD20 kedvezmény első rendelés e-mail regisztráció29 április

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

 Mit árul a HP Magyarország

A HP-ot a világ vezetői között tartják számon az olyan termékek értékesítésében, mint a nyomtatók, laptopok, számítógépek, fő célkitűzésének köszönhetően olyan technológiát találni és létrehozni, amely javítja a szervezetek és közösségek életstílusát a világon, és nap mint nap újítja digitális kor.

A HP és termékei céljai között szerepel, hogy a bolygó fenntarthatóságáért és a környezeti hatásokért dolgozzon, pozitív és tartós változást hozva létre, ezzel elérve a nulla erdőirtást.

A HP notebookokat, játékra szánt notebookokat, személyes notebookokat, üzleti notebookokat, otthoni nyomtatókat, üzleti nyomtatókat, lézernyomtatókat, tintanyomtatókat, tintát, tonert, patronokat, monitorokat, egereket, billentyűzeteket, notebook hátizsákokat, notebook borítókat, fejhallgatók, hangszórók, töltők, adapterek.

 Hogyan szállít a HP Magyarországra

A HP webhelyen termékeit különböző fuvarozókon keresztül szállítják ki, például FedEx, UPS, USPS, amelyek 1 és 10 munkanap közötti szállítási időt biztosítanak. Ezek a szállítások csak az Egyesült Államokra vonatkoznak, más országokba a vásárlást országa online oldaláról kell lebonyolítani.

Milyen kedvezményeket kínál a HP Magyarország?

A HP jelenleg 40%-os oldaláról kínál kedvezményeket, valamint kedvezményeket biztosít többek között diákoknak, katonaságnak, egészségügyi személyzetnek.

Fizetési módok a HP Magyarországnál

A HP webhelyen történő vásárlás során használható fizetési módok között megtalálhatók a hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard, Discorver és American Express, a HP által kínált egyéb alternatívák a PayPal digitális pénztárca, a PayPal Credit. , és a Gpay.
  

Mennyi ideig tart a HP-ról rendelt termékek magyarországi kiszállítása?

A HP webhelyen termékei 1-10 munkanap alatt érhetik el a rendeltetési helyet, ezt az időt a vásárló választja ki fizetéskor, mivel szabványos kézbesítést kínál, amely 3-10 munkanapot vesz igénybe, Expressz szállítás 2-7 munkanap, és elsőbbségi kézbesítés, amely 1-3 munkanapot vesz igénybe, ezek a szállítások a FedEx, UPS, USPS cégeken keresztül történnek. Ezek a szállítási határidők csak az Egyesült Államokra vonatkoznak, más országokba történő szállítás esetén ezt az Ön országának online oldaláról kell megtennie.

A kuponok jelenleg a HP Hungary oldalon kaphatók

Itt található néhány elérhető HP promóciós ajánlat és kupon lista:

HP 10% kedvezmény kupon laptopokhoz
Extra 10% kedvezmény a HP promóciós kódjával a játéktartozékokért
Akár 50% kedvezmény, ha HP tinta kuponkódot használ
20 USD HP kedvezménykód a hírlevél-előfizetéshez
Takarítson meg akár 15%-ot a HP asztali promóciós kóddal
30% kedvezmény a HP Care Pack csomagokra

 HP Magyarország Ügyfélszolgálat

A HP ügyfélszolgálatával való kapcsolatfelvételhez különféle módokat kínál ügyfeleinek, amelyek közül az egyik az online csevegés, vagy a 18888978561-es számra történő telefonhívás.

A HP kupon használatának előnyei Magyarországon

Az egyik legfontosabb előny, amelyet az ügyfél a HP-on élvezhet, amikor kedvezménykupont használ terméke megvásárlásakor, az a pénzmegtakarítás, amelyet ezzel a fizetése során megtakaríthat, ami lehetővé teszi, hogy megtakarítson, és egyúttal egy másikat is vegyen. terméket az elért megtakarítással.

Hogyan tudom visszaküldeni Magyarországról a HP-ról rendelt terméket?

A HP webhelyen történő visszaküldéshez a megrendelés kézhezvételétől számított 30 nap áll rendelkezésére, ehhez címkét kell generálnia a fiókjából, amelyben ki kell választania a termékeket, ki kell nyomtatnia a címkét, és rá kell ragasztania a termék dobozára. vissza kíván térni, akkor vigye el a legközelebbi FedEx irodába.

Exkluzív HP kupon új vásárlóknak Magyarországon

A HP új vásárlói a mától érvényes 10%-os kedvezménykupont élvezhetik.

 HP Magyarország a közösségi oldalakon

A közösségi oldalakon a legújabb kollekcióbemutatókkal kapcsolatos információkon túl a legújabb promóciós ajánlatokat is felfedezheti.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A HP által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

Maximum kedvezményként a HP-nál 40%-ot kaphat egyes termékeiért.

HP Magyarország kupon hírlevél feliratkozáshoz

Az új előfizetőknek a HP hírlevelei állnak rendelkezésre, amelyekben az ajánlatairól és kedvezményeiről szóló információk találhatók, a bevezetési termékei mellett 10% kedvezményt is kaphat a klubhoz való csatlakozásért.

 A HP-hoz hasonló üzletek

Megtekintheti, hogy vannak a HP-hoz hasonló üzletek, ahol számos nagyon hasonló terméket találhat, amelyekhez áttekintheti és összehasonlíthatja a részleteket és a specifikációkat, illetve az árakat vagy az elérhető kedvezményeket. Néhány ilyen bolt, amelyet felkereshet, a következők: Lenovo.com, Dell.com, Epson.com, Canon.com, Apple.com

 HP Magyarország kuponok BLACK FRIDAY-re

Az egyik legjelentősebb cég, mint például a HP nagyon jó közvetlen kedvezményeket kínál Black Friday alkalmából, melyek között akár 70%-ot is találhat 10%-tól elérhető kuponokkal.

Kupon a HP Magyarország részére 11.11

A szinglik napján a HP akciókat hajt végre termékeivel, ráadásul nagyon jó, akár 45%-os kedvezményekkel is.
  

HP Magyarország Cyber ​​​​Monday promóciós kuponok

A Cyber ​​​​Monday kiárusítás ünnepére készült HP termékekre mega kedvezmények vonatkoznak, melyeket a nagyon jó akciók és ajánlatok mellett csak erre a napra 75%-tól találhattok meg.

 HP Magyarország Kuponok karácsonyra

Egész december hónapban a HP nagyszerű ajánlatokat és kedvezményeket kínál termékeire, valamint jó árengedményeket, amelyek 30% és 40% között vannak.
   

HP mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A HP olyan mobilalkalmazást kínál ügyfeleinek, amelyből különféle eljárásokat hajthatnak végre termékeikkel kapcsolatban.

Híres márkák a HP áruházban

A HP online áruház kizárólag HP saját márkás termékeket kínál üzletében.

 

 

Kínál a HP ingyenes kiszállítást Magyarországra?

A HP ingyenes szabványos termékszállítást kínál ügyfeleinek.

Fizethetek a HP-nál PayPal segítségével?

A HP-nál elfogadott fizetési módok közül az egyik a PayPal digitális számlán keresztül történő fizetés.

Hova írjam a kedvezménykupont a HP-nál?

A HP a fizetési oldal középső részében egy dobozt bocsát vásárlói rendelkezésére, amelybe be kell írni azt a kuponszámot, amelyet a vásárló a vásárlás során fel kíván használni.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 április 2024
hp kuponkód

Különleges akciók és kuponok a HP Magyarországnál

Szeretne naprakész lenni a HP legújabb kuponjaival és promóciós ajánlataival kapcsolatban? Az alábbiakban a legfrissebbek listája található:

HP 10% kedvezmény kupon laptopokhoz
Extra 10% kedvezmény a HP promóciós kódjával a játéktartozékokért
Akár 50% kedvezmény, ha HP tinta kuponkódot használ
20 USD HP kedvezménykód a hírlevél-előfizetéshez
Takarítson meg akár 15%-ot a HP asztali promóciós kóddal
30% kedvezmény a HP Care Pack csomagokra

hp Kupon

Egyéb hasonló üzletek