MOBIRISE Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióSzerezd meg most az ingyenes mobil honlap MOBIRISE Szoftver06 november
promócióA mentés most 92% - on All-in-One Honlap Készítő Készlet01 január

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Mobirise áttekintés

A Mobirise egy weboldalak készítésére szakosodott alkalmazás, amelyet az egyszerűség és a könnyű használat bármely személy számára jellemzik, függetlenül a számítógép használatának tapasztalatától. Így az alkalmazást kifejezetten műszaki ismeretek nélküli emberek számára fejlesztették ki, akik nem ismerik a webfejlesztéshez szükséges összes elemet. Az alkalmazás lehetővé teszi weboldalak létrehozását kreatívabb és vizuálisabb módon. A minimalista interfész bármilyen típusú vállalkozás számára webhelyek létrehozására alkalmas, a legtöbb eszközhöz mobilbarát megoldásokat kínálva. Ezen felül, ha úgy dönt, hogy a programot kereskedelmi és nonprofit célokra használja, akkor ingyenesen letöltheti. Az ingyenes verzió természetesen többféle korlátozással rendelkezik, így ha a leghatékonyabb projekteket szeretné létrehozni, akkor a prémium verziót kell választania.

Hasznos információk a Mobirise-ról

Lehetősége van arra is, hogy a terméket fizikai változatban, CD formátumban is megvásárolja, de a legtöbb vásárló csak a digitális verziót választja, mivel az nem igényli, hogy a szállításhoz bizonyos ideig várjon, és a megrendelés után azonnal rendelkezésre áll. megerősítés. A fizetés csak Visa, MasterCard, American Express vagy Discover által kibocsátott betéti vagy hitelkártyával, valamint a PayPal számlán vagy banki átutalással történik az alkalmazás számlájára történő fizetéssel. A pénzt a vásárlástól számított 30 napon belül visszatérítheti, kapcsolatba lépve az ügyfélszolgálattal, és felhívva a visszatérítés okát. Később, ha az alkalmazást jóváhagyják, felvesszük Önnel a kapcsolatot a pénz átvételének módjának kiválasztására.

Információ a Mobirise kuponkód használatáról

A Mobirise kuponkód érvényesítéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy lemásolja a kódot, és írja be a webhely speciális részébe, ahol a csökkentés automatikusan alkalmazandó.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek