Movavi Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióBiztonságos multimédia szoftver ingyenes07 Lehet
Kupon50% - os kedvezmény kódja Movavi Video Szerkesztő10 április

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Movavi Felülvizsgálat

Az alkalmazás lehetővé teszi a videóhoz kapcsolódó összes aspektus gyors konvertálását, a mozgástól kezdve audio és fényképekké. A Movavi képes megőrizni a képek eredeti minőségét, még akkor is, ha HD vagy Ultra HD. Ezenkívül több mint 180 típusú video-, audio- vagy képformátumot támogat, lehetővé téve azok átalakítását, amellyel dinamizmus van. Ezen az alkalmazáson belül a képernyő rögzítéséhez eszközöket is kínál, amelyek beépített képességével képesek felvételt készíteni a mikrofonon keresztül, valamint a webkamerát is. További előnye, hogy professzionális prezentációkat, CD-ket készíthet, és digitalizálhatja a régi családi dobozait, majd eljuttathatja azokat a Social Media alkalmazások teljes hálózatába.

Hasznos információk a Movavi-ról

A Movavi ügyfeleinek gondolta az alkalmazás létrehozásában, és mindent megtett annak érdekében, hogy egy nagyközönség felhasználhassa azt. Ezért a Windows XP, Vista, 7.8 és 10 támogatott, valamint annak frissítései. Szükséges Intel, AMD vagy legalább 1,5 GHz-es kétmagos processzorok. Ami a videokártyát illeti, egy kicsit hatékonyabbnak kell lennie, mert a videó szerkesztésről beszélünk. Szüksége lesz NVIDIA GeForce 8. sorozatra, Intel HD Graphics 2000-re, AMD Radeon R600-ra vagy újabb modellekre. Az alkalmazás hatékony használatához legalább 1280x768 képernyõvel kell rendelkeznie, míg az ágnak Windows XP és Vista esetén 512 MB, a többi változathoz pedig legalább 2 GB kell lennie.

A fizetés kizárólag az online rendszerben lehetséges, a Visa, a MasterCard, a Maestro, az American Express vagy a Paypal által kibocsátott bankkártyák bevezetésével.

Információ a Movavi kuponkód használatáról

A Movavi kuponkódot a rendeltetési helyről kell lemásolni, és be lehet adni az online áruház weboldalára. Ezt a lépést a fizetési mód megválasztásával hajtják végre, amelyben külön hely van a kupon számára. A bevezetést követően az érvényesítés automatikusan megtörténik, ha a kód érvényes, és megmutatja a fizetendő végső árat, a kedvezmény alkalmazásával.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek