NA-KD Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióRetro fél na-kd.com26 október
promócióÚj gyűjtemény na-kd.com19 október
promócióKészen áll a párt na-kd.com13 október
promócióÚj Pamela Reif van itt11 október

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

NA-KD áttekintés

A fő ok, amiért a Na-kd-et a ruházat szempontjából első számú választássá kell tenni, az, hogy szorosan együttműködnek az ipar luxusmárkáival. Így az anyagok minősége, valamint eredetiségük is garantálható, még ha nem is tűnik úgy, a piaci szint alatt jóval alacsonyabb árak fényében. Az áruház nagyon jól szervezett, mind az online verzióban, mind az asztalról, mind a mobilalkalmazáson keresztül, amely lehetővé teszi, hogy a kívánt termékeket bármikor, bárhonnan megvásárolhassa. Több, az üzlet az ügyfelek figyelmére összpontosít, ezért a keresés a webhelykeretben testreszabásra kerül, a termékeket az eseménynek megfelelően szűrve: party, fesztivál, ünnep vagy munkanap.

Hasznos információk a NA-KD-ről

A nemzetközi szinten elérhető 2 kézbesítési módszer előnyeit élvezheti: DHL Parcel & International, amely rendelkezik a csomagkövetéssel és átlagos szállítási idővel, és DHL Express, amely szintén kínál a csomagkövetést, de szállítási idővel. csak 1-2 munkanap. Szállítási díj 9,95 euró, illetve 19,95 euró, de ha 50 euró értékű termékeket vásárol, akkor az ingyenes szállítás előnyeit élvezheti. Az üzlet ügyfeleinek nagyvonalú visszatérítési politikát kínál, elfogadva azokat a termékeket, amelyeknek a kézhezvételtől számított 90 napon belül nem köszönetet mondanak. A termékek méretét megváltoztathatja, egy másik modell segítségével, vagy kérheti vissza a pénzt. A legtöbb online áruházhoz hasonlóan a Na-kd fizetési módszerei is csak az online rendszerben működnek, biztosítva a fizetés biztonságát. Ehhez a Visa vagy a MasterCard hitelkártyájára van szüksége. A PayPal-számláját fizetéshez is felhasználhatja, vagy banki átutalást végezhet.

Hogyan használhatok egy információt a NA-KD promóciós kód használatáról

A NA-KD kuponkód használatához csupán annyit kell tennie, hogy hozzáadja a kívánt termékeket a kosárba. Később, amikor hozzáférünk ehhez, megkapja a hozzáadott termékek összefoglalóját, a megrendelés teljes összegét, valamint a bal alsó sarokban egy speciális dobozt, amelybe beírhatja a promóciós kódot. Kedvezményes értékét automatikusan kiszámítja és alkalmazza a megrendelés végső árára.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek