PHOTOLEMUR Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióPhotolemur 3 Család Licenc + Bónusz = 70% kedvezmény02 február
Kupon20% PHOTOLEMUR a teljes rendelés10 október

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Photolemur áttekintés

Messze a legnagyobb előnye, amelyet ez a digitális képszerkesztő program kínál, az, hogy a képek kulcsfontosságú elemeit egyetlen gombnyomással módosíthatja és kijavíthatja. Ennek oka a mesterséges intelligencián alapuló technológia gondos beruházása és fejlesztése, amely gondosan kiszámítja és elemzi az összes elemet, amelybe beavatkoznia kell. A Photolemur asztali és Mac rendszerekhez egyaránt használható. Ezenkívül az alkalmazás bármikor és bárhonnan használható, és letöltheti a mobil alkalmazást, amely megtalálható az Androidra és az iOS-re. További előnye, hogy megnézheti, mit tehet az alkalmazás, mielőtt megvásárolja. A Photolemur ingyenes program verziót kínál. Az ingyenes verzió azonban meglehetősen korlátozott, de alkalmas ötlet megszerzésére és meggyőzésére, ha az alkalmazás az Ön számára megfelelő.

Hasznos információk a Photolemurról

Tekintettel a digitális korra, amelyen átélünk, a programok telepítése nem igényli hosszú várakozásokat a CD-kézbesítéshez. A Photolemur mindössze néhány perc alatt letölthető a hivatalos weboldalról, és még gyorsabban telepíthető sokféle eszközre. Az alkalmazás 90 napos visszatérési politikával rendelkezik a digitális termék vásárlásának pillanatától kezdve. Ebben az időszakban kérheti vissza a pénzt, az ok felhívása nélkül. Fizetheti a megrendelést, ha bankkártyája van a Visa, MasterCard, American Express vagy Discover cégtől, valamint banki átutalással, Qiwi Wallet, Union Pay, Skrill Wallet vagy PayPal számláján.

Információ a Photolemur kuponkód használatáról

A Photolemur kuponkód hozzáadható és érvényesíthető a vásárlás során, mielőtt kiválasztaná a fizetési módot. Itt található egy négyzet, amelyet ellenőrizni lehet, és ahol beírhatja a kódot, amelynek engedményértékét automatikusan alkalmazza a megrendelés teljes összege.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek