StellarInfo Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióAdat-helyreállítási szoftver a legjobb áron online28 június
promócióIngyenes adat visszaszerzés szoftver csak stellarinfo.com08 február
Kupon10% STELLARINFO Promóciós Kódot Minden Adat Visszaszerzés Szoftver22 január
promócióMentsd meg most 50% - os Stellar_Data Helyreállítási Díj08 január

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Stellarinfo áttekintés

Az alkalmazás nemcsak lehetővé teszi a véglegesen törölt fájlok helyreállítását az eszközről, hanem hozzáférhetetlen OST fájlok konvertálását is kínálja, amelyek PST komponensekké alakítják azokat, amelyeket az Outlookba lehet importálni. A teljes SQL adatbázisokat javíthatjuk táblák, indexek stb. Letöltése céljából. Egyéb helyreállítható elemek az e-mailek, névjegyek, naptári adatok, képek, videofájlok, audio fájlok. Az alkalmazás elérhető fájlok helyreállítására is mobil platformon, mind iPhone, mind Android esetén. Az alkalmazás által nyújtott szolgáltatások minőségét a szoftvert választó cégek felismerhetik: Google, Amazon, FedEx, Coca-Cola, Microsoft, Dell és még sok más.

Hasznos információk a Stellarinfo-ról

Mint minden olyan digitális termék esetében, amely letölthető módszerekkel, és nem fizikai formátumba, például CD-re történő telepítéssel, nem kell külön díjat fizetnie, például a szállítást. A fizetés érvényesítése után a termék azonnali letöltésre lesz elérhető, akár az alkalmazás oldalán, akár e-mailben. Fizethet biztonságos és hatékony online fizetési módokon, Visa, MasterCard, Maestro, American Express, iDeal, GiroPay, JCB, Diners Club, Nordea, banki átutalásokkal és PayPal számlákkal. Használjon speciális támogatást minden kérdéshez a 24/5 rendszerben. Pénzvisszafizetési garanciával is rendelkezik a vásárlástól számított 30 napon belül.

Információ a StellarInfo kuponkód használatáról

A Stellarinfonak van egy további mezője a vásárlási folyamatban, ahol beírhatja a kuponkódot, amelyet követően érvényesítésre kerül, és a kedvezményt levonják a végső vételárból.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek