SVMOSCOW Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióÚj elem svmoscow.com30 január
promócióAkár 20% - ig január 20 -28 január
Kupon10% SVMOSCOW promóciós kupon minden ügyfél számára03 február
Kupon10% kedvezmény a SVMOSCOW 1. megrendelés09 január

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Svmoscow Felülvizsgálat

A boltban található termékek kissé különböznek egymástól, avantgárdként katalogizálva, így az értékesítési folyamat és a célközönség célzása egy kicsit szelektívebbé válik. A webhelyen a termékek bemutatására felhasznált képek a legjobban idézik a forgalomba hozott darabokat, valamint a világ néhány legnagyobb tervezőjének tehetségét a mélygarázsban. A szolgáltatások súlyosságát, de különösen a termékek minőségét a divatipar vezető vállalataival folytatott átlátható együttműködés biztosítja, ezért nem kell aggódnia a termékek eredetisége miatt. Bár az áruház különféle típusú árengedményeket kínál különböző formákban és a valós piaci érték alatti árakon, ne feledje, hogy nem minden terméket testreszabott bármilyen költségvetéshez.

Hasznos információk a Svmoscow-ról

A termékek ebben a boltban a világ bármely részén szállíthatók egyetlen univerzális módszerrel, amelynek átlagos szállítási ideje 2-7 munkanap. A termékek kiszállításáért további, 40 USD értékű szállítási díjat kell fizetnie. A termékeket a kézhezvételtől számított 7 napon belül lehet visszaküldeni. Az elfogadott fizetési módok kizárólag online, betéti vagy hitelkártyás fizetési módok, amelyeket a Visa, a MasterCard vagy a Maestro vagy a PayPal számla bocsát ki.

Információ a Svmoscow kuponkód használatáról

A kuponkód bevitelére szolgáló szakasznak van egy külön elválasztott helye, amelyet a bevásárló kosár oldalon talál. Másolhatja a kódot, és hozzáadhatja ehhez a szakaszhoz, mielőtt kijelentkezne.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek