Wondershare Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
promócióAkár 60% - os wondershare.com09 Lehet
KuponAkár $45 WONDERSHARE kedvezmény kupon02 október
Kupon5 dollár WONDERSHARE kedvezmény kupon04 szeptember

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Wondershare áttekintés

Az alkalmazást nagyra értékelik a videókonverziós képességei miatt, amelyek jóval meghaladják az azonos fülke többi hasonló elemét. Ennek előnyei a nagyon gyors konvertálási idő, a magas képminőség és a kiegészítő szerkesztési és szerkesztési eszközök, amelyek a programot teljes egészében lehetővé teszik a videó kezelésére és azon túl. Egyéb termékek közé tartozik a Filmora, amely egy teljes videószerkesztő program, a Dr. Fone, amely a mobil eszközöket egy másik idő teljesítményéhez hozza, valamint egy rendszer a PDF fájlok kezelésére, tömörítésére és továbbítására. Egy másik nagyon elismert szempont ezen a webhelyen az, hogy az összes forgalmazott termék és szolgáltatás élvezheti az ingyenes verziót. Igaz, hogy ez meglehetősen korlátozott, de hatékony megoldás egy ötlet megszerzésére és annak eldöntésére, hogy a termék az Ön számára megfelelő-e.

Hasznos információk a Wondershare-ről

A Wondershare alkalmazás, a többi programmal együtt, kizárólag online letölthető, ami jó dolog, mivel nem kell megvárnia a CD-ket vagy a matricákat fizikai formátumban. Ez a megoldás szintén nem követeli meg a szállítási adók megfizetését. A termékek fizetése kizárólag online módon történhet, JCB-n, PayPal-on, AliPay-en, Ukash-on, Diners Club-on, QIWI Wallet-en, Discover-on, Novus-ban, American Express-en, Visa-ban, MasterCard-ban, Eurocard-ban vagy banki átutalással. A termék visszaküldéséhez és a pénz visszaszerzéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a terméket az ügyfélszámlájáról, és kitölti a visszatérítési űrlapot. Ezután meg kell várnia a bolt műszaki csapata általi megerősítést, miután kiválaszthatja a beruházás visszatérítésének módszerét.

Információ a Wondershare kuponkód használatáról

A Wondershare kuponkód egyszeri használatra érhető el. Másolnia kell és be kell helyeznie egy kifejezetten erre a célra kialakított dobozba, amelyet a jobb oldalon, a kijelentkezés oldalon talál.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek