YOOX Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponSzerezd meg most extra 20% kedvezmény ez a kupon YOOX07 november
Kupon10% YOOX kedvezmény kupon az első rendelés05 december

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

YOOX áttekintés

Az áruház az ügyfelek vásárlási élményének egyszerűsítésére összpontosít, ugyanolyan széles termék- és márkanév-kínálatot kínál, mint egy bevásárlóközpont, de digitális szinten. A webhelyen és a mobil alkalmazáson keresztül néhány kattintással hozzáférhet fiókjához, valamint a rendelkezésre álló legújabb termékekhez és promóciókhoz. Itt nemcsak ruházati és lábbeli termékek, hanem kiegészítők is megtalálhatók, például táskák vagy ékszerek, valamint otthon és kerti dekorációk és kiegészítők osztálya. A legnépszerűbb márkák között, amelyeket ebben az online áruházban találhat: Acne, Alexander Wang, Balenciaga, Celine, Dolce & Gabbana, Fendi, Givenchy, Gucci, Michael Kors, Moschino, Prada, Roberto Cavalli, Saint Laurent, Stella McCartney, Valentino és sok más.

Hasznos információk a YOOX-ról

Sajnos az üzletnek csak egy szabványos kézbesítési módja van, amelyet a megrendelés megerősítésétől számított 4-7 napon belül készítenek. Tekintettel a szállítás sebességére, minden megrendeléshez további 20 euró adó befizetése szükséges. Az áruház visszatérési politikája a csomag kézhezvételétől számított 15 napon belül indoklás nélkül elfogadja a termékeket. Jelenleg a fizetés kizárólag online módon lehetséges, készpénzes fizetés nélkül, egy visszatérítési rendszeren keresztül. Így hitelkártyára vagy bankkártyára van szüksége, amely a Visa, a MasterCard, az American Express vagy a JCB tulajdonában van. A PayPal számlán keresztül is fizethet.

Információ a YOOX kuponkód használatáról

A kuponkódnak van egy speciális területe, ahova be lehet írni, a bevásárló kosár oldalának alján. A kód másolása és hozzáadása után az automatikusan érvényesül (vagy nem), majd a kapcsolódó kedvezményértéket levonják a végleges rendelési árból.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
21 október 2021

Egyéb hasonló üzletek