CAFAGO Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponA mentés most 5% - os bármely CAFAGO érdekében, ezzel a kupon03 február
Kupon5% CAFAGO promo kód mobiltelefonokhoz!02 január

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

A CAFAGO áttekintése

Az üzlet az ügyfelek kedvenc online kiskereskedője, mivel lehetőséget ad számukra, hogy minden szükséges terméket egy helyen megszerezzenek. Az osztályok számos termékkategóriát foglalnak magukban, például mobiltelefonokat, játékokat, audio-video termékeket, fényképezőgépeket és videokamerákat, autó-motorkerékpár-ipari berendezések és tartozékokat, számítógépes és hálózati termékeket, világítást, eszközöket és még sok más. intelligens otthonok megoldásai. Sporteszközöket, hangszereket és ékszereket is megtalálhat. Ezen felül ellenőrizheti a vevő által kínált termékek minőségét a rendelkezésére álló áttekintések alapján.

Hasznos információk a CAFAGO-ról

A Cafago olyan piac, ahol több tanúsított eladó működik. Így ha több terméket vásárol, de különböző eladótól származnak, akkor minden terméket külön kapnak. Ezért valamivel bonyolultabb a pénzvisszatérítéssel vagy -visszaszerzéssel kapcsolatos problémák megoldása. Ennek oka az, hogy kezdetben fel kell vennie a kapcsolatot az eladóval, aki leggyakrabban vállalja, hogy segít. Ha nem sikerül megállapodásra jutni, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
A rendelkezésre álló kézbesítési módok az Air Mail, az EMS, a DHL és a UPS, és a kézbesítési idő legalább 3 naptól kezdődik, de a rendeltetési helytől és a választott módszertől függően nem haladhatja meg a 30-at.
A termék-visszatérítési politika elfogadja minden olyan megrendelés visszatérését, amelynek termékeit a kézhezvételtől számított 7 napon belül nem használták fel. A megrendelés online, Visa, MasterCard, PayPal, Qiwi, JCB, AstroPay vagy WebMoney által történő megrendelésével történik.

Információ a CAFAGO kuponkód használatáról

A Cafago kuponkódját a rendeltetési helyről kell lemásolni, és be kell írnia a beszerzési folyamat külön szakaszába. Arról a pillanatról szól, amikor a fizetési módot választják, ahol lesz egy kiegészítő mező a kód megadásához. A bevezetés után a rendelés újraszámítása automatikusan megtörténik, a kedvezmény kódjának alkalmazásával.

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
27 július 2021

Egyéb hasonló üzletek