Fitbit Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponPromóciós kód Fitbit.com: 10% kedvezmény21 augusztus
KuponPromóciós kód Fitbit.com: 20% kedvezmény21 augusztus
KuponFitbit.com 5% promóciós kód19 augusztus
KuponFitbit.com 10% kupon kód05 július

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

 Amit a FITBIT árul Magyarországnak

A FITBIT 2007-ben született Eric és James által, akik úgy gondolták, hogy a technológia fejlődött, és amelyekben új termékeket tudnak kínálni, figyelembe véve az egészséget és a testmozgást, és úgy döntöttek, hogy tovább mennek azáltal, hogy megalkotják és továbbfejlesztik mozgásunkat.

Ezért alkották meg a FITBIT-ot, hiszen motivációjukon túlmenően a tökéletes műszereket is megszerezték egy olyan termék létrehozásához, amely segíti őket az egészséges életmódot folytató tevékenység megvalósításában, amely lehetővé teszi számukra a motiváltsághoz szükséges cél elérését, az olyan eszközök esetében, amelyek egy sor reprezentáció mérésére szolgálnak, például pulzus, kalória, pulzusszám stb.

A FITBIT-nál az általa forgalmazott termékek között megtalálhatók az okosórák, tevékenységi karkötők, kiegészítők, például szíjak, mérlegek.

 Hogyan szállít a FITBIT Magyarországra

A FITBIT-nál a termékei időbe telik, mire célba érnek a fizetéskor választott szállítási módtól függően, beleértve a gyorsított módot, amely a 2 munkanapon belüli megérkezéstől, a normál mód pedig 5-7 munkaidőt vesz igénybe. nap, másnapi módszer, amely egy munkanapon belül megérkezik.

Milyen kedvezményeket kínál a FITBIT Magyarország?

A FITBIT hivatalos oldalán több kedvezményes ajánlat is található, melyek közül kiemelünk egy 10% kedvezménnyel kínált kupont, bizonyos termékekre és szolgáltatásokra 30% kedvezménnyel kínált promóciós ajánlatot vagy 30 dolláros kedvezményes promóciós kódot .

Fizetési módok a FITBIT Magyarországnál

A FITBIT oldalon fizetheti vásárlásait hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard, American Express, Discover, valamint a PayPal digitális pénztárcáján keresztül. Ezt a lépést akkor kell megtenni, ha kiválasztotta a megvásárolni kívánt termékeket, a bevásárlótáskába, és indítsa el a folyamatot.
  

 Mennyi ideig tart a FITBIT-ról rendelt termékek Magyarországra szállítása?

A FITBIT oldalon a termékei időbe telik, mire célba érnek a fizetéskor választott szállítási módtól függően, beleértve a normál módot, amely 5-7 munkanapot vesz igénybe, vagy a gyorsított módot, amely 2 percen belül megérkezik. munkanapokon és az egy munkanapon belül megérkező éjszakánként.

Jelenleg a FITBIT Hungary oldalon elérhető kuponok

Itt található néhány elérhető FITBIT promóciós ajánlat és kupon lista:

FITBIT promóció 30% kedvezmény éves prémium előfizetés esetén
Aktuális kedvezmény: akár 30% a kiválasztott termékekre
FITBIT kupon ingyenes szállításhoz legalább 50 USD értékű megrendelés esetén
FITBIT okosórák mindössze 179 dollártól
Promóciós kód FITBIT 15% kedvezmény
50 dolláros kedvezménykód a FITBIT SENSE okosórához

FITBIT Magyarország Ügyfélszolgálat

Ha kapcsolatba szeretne lépni a FITBIT ügyfélszolgálatával, hívja a 8776234997 telefonszámot, vagy ha úgy tetszik, küldjön üzenetet a twitter @FITBITsupport közösségi hálózatán keresztül, online csevegést is folytathat az online oldaláról.

A FITBIT kupon magyarországi felhasználásának előnyei

Számos előnnyel jár, ha kedvezményes kuponokat használ a FITBIT webhelyen, ezek egyike az, hogy a kívánt terméket kevesebb fizetéssel kaphatja meg, mint gondolná, a vásárlásban pedig az a legjobb, hogy a választott terméket kapja meg. az egészséged gondozására

 Hogyan tudom visszaküldeni a FITBIT-ról rendelt terméket Magyarországról?

A FITBIT-on történő visszaküldéshez fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, erre a vásárlást vagy a csomag átvételét követően 45 munkanap áll rendelkezésére, figyelembe kell vennie, hogy a visszaküldendő terméknek használaton kívül kell lennie az eredeti állapotában. csomagolás és annak minden alkatrésze.

Exkluzív FITBIT kupon új vásárlóknak Magyarországon

Jelenleg az új vásárlók élvezhetik az általa elérhető ajánlatokat és akciókat, mivel jelenleg nem rendelkezik kedvezményes kuponokkal.

FITBIT Magyarország a közösségi médiában

A közösségi oldalakon a legújabb kollekcióbemutatókkal kapcsolatos információkon túl a legújabb promóciós ajánlatokat is felfedezheti.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 A FITBIT által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

Jelenleg a FITBIT nem kínál kedvezményeket termékeire, legfeljebb 30 dolláros kedvezményt találhat.

FITBIT Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

A FITBIT-on regisztrálva az elsők között értesülhet termékhíreiről.

A FITBIT-hoz hasonló üzletek

Vannak hasonló oldalak, amelyeket felkereshet, és összehasonlíthatja áraikat és termékeiket, ezek lehetnek például a LENOVO.com, a Mobvoi.com, a CUBOT.Net, a Samsung.com és az Apple.com.

FITBIT Magyarország kuponok BLACK FRIDAY-re

A Black Friday a FITBIT egyik legfontosabb eseménye, és idén akár 65%-os új kedvezményeket is élvezhetsz különleges ajánlatokkal, valamint nagyon jó, akár 20%-os kuponokkal.

 Kupon a FITBIT Magyarország részére 11.11

A FITBIT-on ezen a napon, 11.11-én megteheti vásárlásait, mert erre az eseményre 30% és 40% közötti árengedményt kínálnak, valamint kiváló akciókkal kombinálhatja és elviheti termékeit.
  

FITBIT Magyarország Cyber ​​​​Monday promóciós kuponok

A FITBIT termékek akár 78%-os közvetlen megakedvezményt hoznak a Cyber ​​​​Monday rendezvényre, az akár 10%-os akciós kuponok segítségével.

 FITBIT Magyarország kuponok karácsonyra

A FITBIT-on ezeket a kedvezményeket december hónapban, azon a napon veheti igénybe, amikor termékeikre kedvezményeket kaphat, valamint az adott időpontra vonatkozó kedvezményeket, különleges és exkluzív ajánlatokat.
   

 FITBIT mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A FITBIT lehetővé teszi felhasználóinak, hogy letöltsék az Androidra elérhető mobilalkalmazást a Google Play-ről, illetve iPhone-ra az App Play-ről, illetve Windows-ra is, így a felhasználók egészségesen és egészségesen élhetnek.

 Híres márkák a FITBIT áruházban

A FITBIT oldalon csak saját márkájú termékeket talál.

 

A FITBIT ingyenes kiszállítást kínál Magyarországra?

A FITBIT teljesen ingyenesen kínálja ügyfeleinek a szabványos szállítási módot az Egyesült Államokba.

Fizethetek a FITBIT-nél PayPal segítségével?

A FITBIT-nél fizethet PayPal digitális számlán, valamint hitelkártyákon (például Visa, MasterCard, American Express, Discover) keresztül.

Hová kell írni a kedvezménykupont a FITBIT-ben?

A FITBIT azon vásárlói rendelkezésére áll, akik kiválasztották az elvenni kívánt terméket, menjenek a bevásárlókosárba, ahol megkezdődik a fizetési folyamat, ott talál egy dobozt, ahol meg kell adnia a használni kívánt promóciós kódot, majd folytassa a fizetést és a szállítást, és ezzel véglegesítse a vásárlást.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 április 2024
Fitbit kuponkód

Különleges akciók és kuponok a FITBIT Magyarországnál

Szeretne naprakész lenni a FITBIT legújabb kuponjaival és promóciós ajánlataival? Az alábbiakban a legfrissebbek listája található:

FITBIT promóció 30% kedvezmény éves prémium előfizetés esetén
Aktuális kedvezmény: akár 30% a kiválasztott termékekre
FITBIT kupon ingyenes szállításhoz legalább 50 USD értékű megrendelés esetén
FITBIT okosórák mindössze 179 dollártól
Promóciós kód FITBIT 15% kedvezmény
50 dolláros kedvezménykód a FITBIT SENSE okosórához

Fitbit Kupon

Egyéb hasonló üzletek