MacKeeper Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponAkár 20% promóciós kód mackeepr.com09 szeptember
Kupon30% promóciós kód mackeeper.com az egész oldalon01 szeptember

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a MACKEEPER árul Magyarországnak

A MACKEEPER 2010-ben született azzal a céllal és küldetéssel, hogy segítsen ügyfeleinek a Mac biztonságában, minden gond nélkül, lehetővé téve számukra, hogy a legtöbbet hozzák ki a hardverből. A MACKEEPER több mint 19 nyelven érhető el.

A MACKEEPER útja során olyan kísérleteket és hibákat mutatott be, amelyek lehetővé tették számukra, hogy a helyes útra térjenek, így nagy digitális értékkel rendelkező termékükhöz jussanak, biztonságos hellyé téve a Mac-felhasználók számára levélszemét fájlok, nyomkövetők vagy rosszindulatú programok nélkül, lehetővé téve a problémák megoldását. olyan problémák, amelyek lelassíthatják az eszközt, miközben megtisztítja a tárhelyet, kezeli az alkalmazásokat és automatikusan tisztítja a RAM-ot.

A MACKEEPER olyan termékeket kínál ügyfeleinek, mint a Mac Cleaner, Uninstaller, Optimizer, Memory Cleaner, Antivirus, Hardware Cleaner, VPN, Ad Blocker.

Hogyan szállítja a MACKEEPER a szoftverprogramot

Az ügyfél által a MACKEEPER oldalon kiválasztott csomag egy aktiváló kódon keresztül érkezik meg, amely e-mailben érkezik meg az Ön e-mail címére, ahol megkapja a folyamatra vonatkozó utasításokat.

Milyen kedvezményeket kínál a MACKEEPER Magyarország?

A MACKEEPER-on különféle kedvezményeket vehet igénybe a csomagjaikból, amelyek 20% és 75% közöttiek lehetnek.

Fizetési módok a MACKEEPER Magyarországnál

A MACKEEPER oldalon fizetheti előfizetéseit hitelkártyákkal, például Visa, MasterCard, American Express, JCB, valamint a PayPal digitális platformon keresztül.
  

Mennyi ideig tart a MACKEEPER oldalról rendelt termékek kiszállítása?

A MACKEEPER-nál csak időbe telik, amíg az aktiváló kód megérkezik az Ön e-mail postaládájába, amint a fizetést ellenőrizték.

A kuponok jelenleg a MACKEEPER Hungary oldalon érhetők el

A MACKEEPER jelenleg különféle 10%, 20% és akár 25%-os kedvezménykuponokat is kínál, figyelembe véve az iskolakezdési szezont.

MACKEEPER kupon 30% kedvezménnyel
15% kedvezmény a MACKEEPER szoftver teljes kínálatára
30% MACKEEPER promóciós kód bármihez
Mai promóciós ajánlat: Akár 70% kedvezmény a MACKEEPER szoftvernél
Ingyenes 30 napos próbaverzió a MACKEEPER szoftverhez
Csak havi 5,95 USD, ha a MACKEEPER éves csomagot választja

MACKEEPER Magyarország Ügyfélszolgálat

A MACKEEPER ügyfélszolgálatával kapcsolatba léphet ügyfelei online csevegésen keresztül, vagy hívhatják a 18883174868 ingyenes telefonszámot vagy a 16479777769 nemzetközi számot.

A MACKEEPER kupon magyarországi használatának előnyei

A MACKEEPER ügyfelei élvezhetik kedvezményes kuponjaik felhasználását, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy olyan elsődleges előnyhöz juthassanak, mint például a vásárlás során.

Hogyan küldhetek vissza vagy törölhetek egy MACKEEPER szoftvert?

A MACKEEPER alkalmazás eltávolításához az ügyfeleknek egyszerre kell megnyomniuk a CMD és a Q billentyűket az eltávolítás végrehajtásához, az egérgombra kattintva megjelennek azok az alkalmazások, amelyekhez a Finderre kell kattintania, ahol megtalálja a MACKEEPER ikont .COM a kukába kell vinni, később meg kell adni a kért Mac jelszavát, ezt követően ki kell üríteni a kukát és újra kell indítani a Macet.

Exkluzív kupon MACKEEPER új vásárlóknak Magyarországon

A MACKEEPER új ügyfelei 30 napos ingyenes próbaverzióban részesülnek.

MACKEEPER Magyarország a közösségi oldalakon

A közösségi oldalakon nagyszerű ajánlatokat találhat a MACKEEPER által kínált szolgáltatásokhoz. Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a promóciós ajánlatokat és kedvezményes kuponokat a következő közösségi hálózatokon:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A MACKEEPER által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

A MACKEEPER oldalon ügyfelei legfeljebb 70%-os kedvezményben részesülhetnek.

MACKEEPER Hungary kupon hírlevél feliratkozáshoz

Azok az ügyfelek, akik feliratkoznak a MACKEEPER hírlevélre, tájékoztatót kapnak kedvezményeikről és ajánlataikról, valamint kedvezménykuponokat és legfrissebb legfontosabb híreiket, valamint ingyenes 30 napos próbaverziót.

A MACKEEPER-hoz hasonló programok

Számos üzlet létezik, amelyek hasonlóak a MACKEEPER-hoz, mivel hasonló termékeket kínálnak, amelyeket vásárlóik felkereshetnek, és összehasonlíthatják áraikat vagy elérhető kedvezményeiket, ezek közül néhány: CCleaner.com és Avast Cleanup.
        

MACKEEPER Magyarország kuponok BLACK FRIDAY-re

A Black Friday kedvezményeket december negyedik péntekén tartják, és ezen a napon a MACKEEPER-on ügyfelei hatalmas, akár 75%-os kedvezményeket is kaphatnak, további kedvezményes kuponokkal pedig 5%-tól.

Kupon a MACKEEPER Magyarország számára 11.11

A MACKEEPER-on a 11.11-i kedvezmények november hónapban érvényesek, amikor is hihetetlen akciókat kaphat a terveikre, valamint akár 65%-os kedvezményeket is.

MACKEEPER Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A MACKEEPER egyik legfontosabb akciós dátuma a Cyber ​​​​Monday kiárusítás ünnepe, ezért korlátozott kedvezményeket adnak, amelyek akár 90%-ot is elérhetnek.
 

MACKEEPER Magyarország Kuponok karácsonyra

December hónapban a MACKEEPER-on néhány napot nagyon jó, akár 60%-os árengedményekkel élvezhet a termékeikre a nagyon jó ajánlatok és akciók mellett.

MACKEEPER mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A MACKEEPER nem rendelkezik mobilalkalmazással.

Eladó ismert szoftver a MACKEEPER weboldalon

A MACKEEPER-nál az Ön által szállított tervek az Ön saját márkája.

 

 

Ingyenes szállítást kínál a MACKEEPER?

A MACKEEPER által küldött aktiváló kódok ingyenesek, mivel online küldik.

Hová írjam a MACKEEPER kedvezménykupont?

A MACKEEPER-ben ügyfelei az árkategóriába írhatják be a kedvezménykupon számát, ahol kiválaszthatják a kívánt konstrukciót, ugyanabban a fülben, az oldal központi részén található egy doboz a kuponszám beírására.

Fizethetek a MACKEEPER-nél PayPal segítségével?

A MACKEEPER-nél az ügyfelek egyszerűen, biztonságosan és egyszerűen fizethetnek szolgáltatásaikért a PayPal digitális platformon keresztül.

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 Lehet 2024
mackeeper kuponkód

Különleges akciók és kuponok a MACKEEPER Magyarországnál

Annak érdekében, hogy mindig naprakész legyen a MACKEEPER legújabb promóciós kuponjairól, ezen az oldalon a legújabb kuponokat és ajánlatokat hozzuk Önnek. Itt van néhány közülük:

MACKEEPER kupon 30% kedvezménnyel
15% kedvezmény a MACKEEPER szoftver teljes kínálatára
30% MACKEEPER promóciós kód bármihez
Mai promóciós ajánlat: Akár 70% kedvezmény a MACKEEPER szoftvernél
Ingyenes 30 napos próbaverzió a MACKEEPER szoftverhez
Csak havi 5,95 USD, ha a MACKEEPER éves csomagot választja

mackeeper Kupon

Egyéb hasonló üzletek