Mobirise Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponPromóciós kód mobvoi.com: 10% kedvezmény az egész oldalon01 július
promócióPromóció mobvoi.com: 3% kedvezmény30 június
Kuponmobvoi.com 10% kedvezmény kód02 július
KuponMOBVOI promo code 20% kedvezmény05 december

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Amit a MOBVOI árul Magyarországnak

A MOBVOI fő fókusza a mesterséges intelligencia hang interakciója, valamint a hardver és szoftver integrációja volt, több mint 40 ország és régió számára kínálnak AI B2B és B2C termékeket és szolgáltatásokat. A MOBVOI célja, hogy meghatározza az ember-gép interakció következő generációját, ezáltal természetesebb és intuitívabb módot teremtve az emberek számára a gépekkel való interakcióra.

Innovációvezérelt technológiai vállalatként a MOBVOI mesterséges intelligencia-technológiák sorozatát fejlesztette ki, beleértve a hangjel-feldolgozást, a trigger szavakat, a hangfelismerést, a természetes nyelv megértését, a párbeszédkezelést, a vertikális keresést, a szintézist, a hangot, a tudásgráfot és még sok mást. A MOBVOI elindította a MOBVOI mobilalkalmazást, a TicWatch okosórák sorozatát, a valódi vezeték nélküli okosfejhallgatók TicPods termékcsaládját, valamint más mesterséges intelligencia szoftver- és hardvertermékeket, így világszerte a mesterséges intelligencia márkák felismerhető fogyasztója lett.

Hogyan szállítja a MOBVOI a megrendeléseket Magyarországra?

Általában akár 48 órát is igénybe vehet egy új rendelés teljesítése. A kiszállítást követően küldenek egy nyomkövetési számot a kézbesítéshez, így közvetlenül ellenőrizheti szállítmánya állapotát. Az alábbiakban a szállítási becslések láthatók a különböző szállítási helyekre: Egyesült Államok és Kanada: 1-6 munkanap; Európai és skandináv országok: 2-5 munkanap; Oroszország: 7-14 munkanap; Ázsia-csendes-óceáni térség: 1-3 munkanap. A régióra vonatkozó kivételek: Malajzia: 14-21 munkanap; Brunei Darussaniam, Kambodzsa, Mianmar, Kelet-Timor Demokratikus Köztársaság: 10 munkanap; India: 10-15 munkanap; Afrika és a Közel-Kelet: 7-25 munkanap. A régióra vonatkozó kivételek: Egyesült Arab Emírségek: 2-4 munkanap; Latin-Amerika és a Karib-térség: 7-25 munkanap.

Milyen kedvezményeket kínál a MOBVOI Magyarország?

A MOBVOI-on jelenleg 10%-os kedvezménykuponok és akciós ajánlatok érhetők el akár 37%-os kedvezménnyel, amelyek a MOBVOI óráira és kiegészítőire egyaránt érvényesek.

Fizetési módok a MOBVOI Magyarországnál

A MOBVOI-on elfogadott fizetési módok a következők: Elektronikus fizetés PayPal, Visa vagy MasterCard hitelkártyákkal, American Express, UCB, Discover, Splitit kártyákkal.

Mennyi ideig tart a MOBVOI-ról rendelt termékek magyarországi kiszállítása?

A MOBVOI oldalon a szállítási idő az úti céltól függően változhat, általában 7 és 15 munkanap között lehet.

A kuponok jelenleg elérhetőek a MOBVOI Hungary oldalon

Jelenleg 10%-os diákkedvezmény kuponokat kínál, használata nagyon egyszerű, csak regisztrálnia kell és promóciós kódot kell használnia.

Ingyenes szállítás Magyarországra 49 USD feletti rendelés esetén
37% kedvezmény kupon a TicWatch Pro 4G-hez
Kuponkód 50% kedvezmény a TicPods 2 Pro + készülékekre
Akár 69% kedvezmény a MOBVOI kiegészítő kategóriában
10%-os akciós kupon diákoknak
MOBVOI kupon 10% kedvezmény minden órára
10% promóciós kód kizárólag MOBVOI tagok számára

MOBVOI Magyarország Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálattal kapcsolatba léphet e-mailben a support@MOBVOI vagy a review@MOBVOI e-mail címen, a közösségi oldalakon, valamint az oldalukon található súgón kívül a szám telefonszám 8888309974 hétfőtől péntekig 9:00-17:00 óráig

A MOBVOI kupon magyarországi felhasználásának előnyei

Szerezzen kedvezményes kuponokat és használja fel a MOBVOI-on vásárolt termékekkel, előnyt jelentenek azok számára, akik használják őket, mivel olyan terméket kaphatnak, amellyel fogadni tudja hívásait, hosszabb akkumulátor-élettartamot, többek között, amelyek lehetővé teszik, hogy elégedett vásárlás.

Hogyan tudok visszaküldeni Magyarországról a MOBVOI-ról rendelt terméket?

Az első dolga, hogy jelezze a MOBVOI-nak egy e-mailben a support@MOBVOI e-mail címen, és adja meg az indoklást, ha a személyes adataihoz hasonlóan később kap egy felhatalmazási értesítést, valamint a címet, ahová küldjük. legfeljebb 14 munkanapon belül kell megtenni.

Exkluzív kupon új vásárlóknak Magyarországon

Az új ügyfelek igénybe vehetik a MOBVOI oldaláról elérhető kedvezményeket.

MOBVOI Magyarország a közösségi médiában

Jelenleg a termékeikről szóló információkon kívül számos kedvezményt kapnak termékeikre.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

A MOBVOI által kínált maximális kedvezmény a magyarországi vásárlóknak

A MOBVOI ma maximális kedvezményként 33% kedvezményt kínál.

MOBVOI Magyarország kupon hírlevél feliratkozáshoz

A regisztrációval tájékoztatást kaphat termékeiről, valamint a legfrissebb hírekről és kampányhírekről, valamint 10% kedvezményben részesülhet.

A MOBVOI-hoz hasonló üzletek

Ha úgy tetszik, kereshet néhány, a MOBVOI-hoz hasonló üzletet, ahol hasonló termékeket találhat, amelyeknél ellenőrizheti a kedvezményeiket vagy a terméklehetőségeket, ezek közül néhány a FitbitSamsung, Apple. com, Xiaomi.com

MOBVOI Magyarország Kuponok BLACK FRIDAY-re

A Black Friday az a nap, amikor a MOBOI-on akár 37%-os kedvezménnyel vásárolhat órákat, és 60%-os kedvezményt a kiegészítőkből. Az exkluzív MOBVOI Black Friday kuponok akár további 20% kedvezményt is adhatnak.

Kupon a MOBVOI Magyarország részére 11.11

November 11-től a MOBVOI márka saját webáruházában a szokásos kedvezményeket veheti igénybe: 10%-os kupon és akár 37%-os kedvezmény az okosórákra.

MOBVOI Magyarország akciós kuponok Cyber ​​​​hétfőre

A CYBER MONDAY az a nap, ahol a MOBVOI órák talán a legnagyobb kedvezményei vannak – akár 50% kedvezmény a promóciós ajánlatok és kuponok alapján, akár további 20% kedvezménnyel!
 

MOBVOI Magyarország Kuponok karácsonyra

Karácsonykor ajándékba veheted egy MOBVOI karórát, vagy megajándékozhatod magad a piac egyik legértékesebb okosórájával. Akár 50%-os kedvezmény a kiegészítőkre és a kuponokra 10%, 20%, sőt 37% MOBVOI okosórákra.

MOBVOI mobilalkalmazás iPhone-ra és Androidra

A MOBVOI ügyfelei élvezhetik az Android és iPhone készülékekre elérhető mobilalkalmazást.

Híres márkák a MOBVOI áruházban

A MOBVOI oldalon található termékek megfelelnek az Ön saját márkájának.

 

 

Ingyenes kiszállítást kínál a MOBVOI Magyarországra?

A MOBVOI jelenleg ingyenes kiszállítást kínál ügyfeleinek termékei vásárlásához.

Fizethetek a MOBVOI-ban PayPal-lal?

A MOBVOI-ban elfogadott fizetési módok közül az egyik a PayPal digitális pénztárcán keresztül történő fizetésnek felel meg egyszerűen, biztonságosan és megbízható módon, más lehetőségek pedig a hitelkártyák, mint például a Visa, MasterCard, American Express, JCB, Discover.

A MOBVOI-ban hova írjam a kedvezménykupont

Miután kiválasztotta a termékeket a MOBVOI-ban, a kosárba kell mennie a termékek fizetésének feldolgozásához, itt az oldal bal alsó részén talál egy dobozt, amelyben be kell írnia a felhasználni kívánt kupon számát .

Utoljára frissített kuponok: Ma
25 július 2024
Mobvoi Kuponkód

Akciók és speciális kuponok a MOBVOI Magyarország oldalon

Itt található a manapság elérhető legnépszerűbb kuponok és promóciós ajánlatok listája. A promóciós kódok némelyike ​​még ma is elérhető, így már most kipróbálhatja őket.

Ingyenes szállítás Magyarországra 49 USD feletti rendelés esetén
37% kedvezmény kupon a TicWatch Pro 4G-hez
Kuponkód 50% kedvezmény a TicPods 2 Pro + készülékekre
Akár 69% kedvezmény a MOBVOI kiegészítő kategóriában
10%-os akciós kupon diákoknak
MOBVOI kupon 10% kedvezmény minden órára
10% promóciós kód kizárólag MOBVOI tagok számára

Mobvoi Kupon

Egyéb hasonló üzletek