WinZip Kupon → Kedvezmény kód → Ajánlatok

Ajánlat típusaKedvezmény részleteiLejár
KuponWinZip.com 20% promóciós kód 20 szeptember
KuponWinZip.com 50% promóciós kód 24 szeptember

Kuponok és ajánlatok hasonló üzletekből

Mit kínál a WinZip

WinZip egy platform, amely része a Corel család, székhelye a világ különböző részein, beleértve az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Spanyolország és Kanada, kínál köztük a különböző termékek és lehetőségek állnak rendelkezésre minden ügyfél igényeinek, hasonlóképpen ez a platform kínál ügyfeleinek minőség és biztonság minden egyes termékét, amellett, hogy ingyenes letöltések, a termékek, amelyek WINZIP. COM rendelkezésre áll, alapvető céljuk, hogy jobb rendszerteljesítményt kínáljanak, valamint növeljék a termelékenységet és egyszerűsítsék a fájlokat a titkosított szoftvereken keresztül, a magáninformációkat is megőrizhetik és biztonságban tarthatják az eszközt, amely olyan platformokon érhető el, mint az iOS, a Windows és az Android, szintén különböző alternatívákat kínál az útmutatókon keresztül, hogy könnyen elvégezze a letöltéseket, valamint biztonságosan tömörítse a fájlokat.
 
A WinZip által kínált termékek között szerepel a WinZip, WinZip Suite, WinZip for Mac, WinZip Entreprise, WinZip System Utilities Suites, WinZip Ultimate PC Care, WinZip PDF Pro, WinZip for iOS, WinZip for Android, WinZip for Windows 10, amelyek többek között olyan funkciókat kínálnak, mint a PDF-be való konvertálás, a videó tömörítése és a fájlok dekompressziója.

Hogyan szállítja a WinZip a szoftvert?

A WinZip a szoftver megrendeléseit egy aktiváló kódon keresztül küldi el, amelyet e-mailben kap az Ön e-mail címére.

Milyen kedvezményeket kínál a WinZip

A WinZip által kínált kedvezmények a következők:
 
15% kedvezményt ad a jogosult termékekre az első évben.
20%-os kedvezmény a WinZip Pro Suite termékcsaládra.

WinZip Fizetési módok

A WinZip által kínált fizetési módok között szerepel a Visa, MasterCard, American Express, JCB és a PayPal-on keresztül történő fizetés.

Mennyi időbe telik a WinZip-tól megrendelt szoftverek kiszállítása?

A WinZip becsült szállítási ideje maximum 30 perc, mivel ez az idő a fizetés ellenőrzése alatt telik el.

Jelenleg a WinZip-on elérhető kedvezményes kuponok

A WinZip-on jelenleg elérhető kedvezményes kuponok a következők:
 
15% további kedvezmény a 15EXTRA kód használatával.
10% kedvezmény bármely vásárlásból az ASHANDCHELS10 kód használatával.

WinZip ügyfélszolgálat

A WinZip-nál elérhető ügyfélszolgálat a 18604293542 címre történő telefonhívással, valamint a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül vagy a sales@WinZip e-mail címre történő e-mail küldéssel is elérhető.

A WinZip utalvány használatának előnyei

A WinZip kedvezményes kuponok használata elsősorban a megtakarításokban rejlik, amelyekkel az ügyfelek a fizetéskor rendelkezhetnek.

Hogyan lehet deaktiválni egy WinZip szoftvert?

A WinZip szoftver deaktiválásához az ügyfélnek el kell mennie a program ablakába, kattintson az eltávolítás gombra, és kövesse az általa kiadott utasításokat, egy másik lehetőség, hogy kapcsolatba lépjen az ügyfélszolgálattal, ahol utasításokat kap a folyamathoz.

Exkluzív kupon az új vásárlóknak a WinZip-ban 

A WinZip új vásárlói számára 15% kedvezmény áll rendelkezésre az első évben.

WinZip a közösségi hálózatokon

A közösségi hálózatokon a WinZip ügyfelei megtalálhatják a termékeiről elérhető összes hírt, valamint a pillanatnyi ajánlatokat és kedvezményeket.

 X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

A WinZip által a vásárlók számára kínált maximális kedvezmény

A WinZip által a vásárlók számára kínált maximális kedvezményként 20% kedvezmény áll rendelkezésre.

 WinZip kupon a hírlevél feliratkozáshoz

A WinZip hírlevélre feliratkozó vásárlók számára a WinZip hírlevélben értesítést kapnak a kuponjaikról, az elérhető ajánlatokról és kedvezményekről.

A WinZip-hoz hasonló üzletek

A WinZip-hoz hasonló üzletek, amelyeket felkereshet, többek között a 7-zip.org, Winrar.com, amelyek hasonló termékeket kínálnak.

WinZip fekete pénteki kuponok

WinZip kínál ügyfeleinek a Black Friday értékesítési ünnep jó ajánlatokat és promóciós kedvezményeket, amelyek ezen a napon akár 60% -kal is megszerezhetők, ráadásul az elérhető 5%-os értékesítési kuponok mellett.

WinZip kuponok a 11.11-hez

A november hónapban a WinZip állnak rendelkezésre 11.11 kedvezmények, ahol különleges akciókat találhat a termékeikre rendelkezésre álló, valamint akár 45% -os kedvezmények és értékesítési kuponok további 5%.

WinZip Kuponok Cyber hétfőn

A Cyber Monday értékesítési ünnep WinZip állnak rendelkezésre a legnagyobb kedvezmények az év során kínált, ahol az ügyfelek mentheti speciális kedvezményekkel előfizetések akár 70% -ig, valamint egy kupon a pénztárnál 15%.

WinZip karácsonyi kuponok

December hónapban a WinZip nagyszerű ajánlatokat kínál ügyfeleinek az előfizetéshez, hihetetlen, akár 50%-os kedvezményeket is találhatnak, a kuponokkal a 3%-os árengedményekre vonatkozó kuponokkal minden termékükre.

WinZip mobilalkalmazás IPhone-ra és Androidra

Sajnos a WinZip nem rendelkezik mobilalkalmazással.

A WinZip-on értékesített híres márkák

A WinZip nem forgalmaz híres márkákat, csak saját márkás termékeket.

 

 

Utoljára frissített kuponok: Ma
24 Lehet 2024
WinZip.com kuponkód

Különleges promóciók és kuponok a WinZip-on

A WinZip által kínált különleges promóciók és kuponok lehetővé teszik ügyfelei számára, hogy spóroljanak a terv kiválasztásakor.

WinZip.com Kupon

Egyéb hasonló üzletek